Wat Leuk Om 23 Februari Te Vieren

Inhoudsopgave:

Wat Leuk Om 23 Februari Te Vieren
Wat Leuk Om 23 Februari Te Vieren

Video: Wat Leuk Om 23 Februari Te Vieren

Video: Wat Leuk Om 23 Februari Te Vieren
Video: 23 Februari 2021 2024, Mei
Anonim

Dag van de verdediger van het vaderland is een mooie gelegenheid om warme woorden te zeggen tegen geliefde mannen. Weinig mensen beperken zich echter tot felicitaties - op 23 februari geven vrouwen geschenken aan mannen en proberen ze door hun acties te laten zien hoe bepaalde vertegenwoordigers van het sterkere geslacht veel voor hen betekenen. Bedenk van tevoren hoe je de vakantie gezellig kunt vieren.

Wat leuk om 23 februari te vieren
Wat leuk om 23 februari te vieren

instructies:

Stap 1

In de regel reserveren vrouwen op 23 februari tafels in cafés of restaurants om deze belangrijke dag in een gezellige sfeer te vieren met hun dierbaren, vaders, vrienden of collega's. Het is echter moeilijk om iets bijzonders te vinden in zo'n feest. Probeer origineel te zijn en huur geen tafel, maar een hele trolleybus of tram. Een luidruchtig gezelschap van vrienden of vriendelijke collega's zal zeker geamuseerd worden door deze optie. Ja, en samen met je geliefde is het handig om met een trolleybus van jullie twee door de stad te reizen, warme woorden aan elkaar op de ramen te schrijven en gezichten te trekken naar voorbijgangers.

Stap 2

Nadat je een ongebruikelijke plek hebt gekozen, moet je een tafel voorbereiden (je moet de opklapbare versie meenemen of een van de stoelen als zodanig gebruiken). Zelfs gewone gerechten kunnen een man doen glimlachen als je hun ontwerp met verbeeldingskracht benadert. En aangezien de feestdag wordt geassocieerd met het leger, kan de decoratie militair zijn. Voel je vrij om de plakjes in de vorm van auto's te leggen - van cirkels van tomaten of worstjes kun je uitstekende wielen krijgen, plakjes kaas zullen als een lichaam dienen en gemalen gras kan worden nagemaakt van groen. Koop in plaats van de gebruikelijke borden kinderbekers en borden voor jongens, versierd met afbeeldingen van soldaten, treinen of superhelden. Vervang het tafelkleed door een stuk kaki-printstof.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat uw gasten zich niet vervelen, moet u voor hen wedstrijden voorbereiden, waaraan zowel de uitgenodigde mannen als de op de vakantie aanwezige dames kunnen deelnemen. Vrouwen kunnen wedijveren in versificatie en kwatrijnen samenstellen die de intelligentie, schoonheid en moed van de huidige vertegenwoordigers van het sterkere geslacht zouden prijzen. Mannen kunnen zelf hun kracht meten in verschillende competities - die snel een glas bier uit een pijp drinken, het grappigste militaire verhaal vertellen, of een dik telefoonboek kunnen breken.

Aanbevolen: