Hoe Grootvader Te Feliciteren Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Grootvader Te Feliciteren Op 23 Februari
Hoe Grootvader Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Grootvader Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Grootvader Te Feliciteren Op 23 Februari
Video: Hoe maak je een auto van de paper A4 - 2107 2024, April
Anonim

Oudere mensen vonden nog steeds de tijd dat 23 februari de dag was van het Sovjetleger en de marine, en niet alleen een feestdag voor alle mannen. Daarom moet je bij het feliciteren van grootvader rekening houden met het belang van deze dag voor hem.

Hoe grootvader te feliciteren op 23 februari
Hoe grootvader te feliciteren op 23 februari

instructies:

Stap 1

Maak een vakantieboek voor je grootvader. Gebruik foto's, oorlogskrantenknipsels, brieven. Je kunt zelf een album maken of de productie ervan bestellen bij scrapbookingmasters. Zo'n geschenk zal beter zijn dan een ansichtkaart, het zal je grootvader veel positieve emoties bezorgen. Houd een kalmerend middel bij de hand voor het geval hij emotioneel wordt.

Stap 2

Bedenk welke gerechten je voor de feesttafel wilt bereiden. Houd er rekening mee dat opa's maag misschien niet tegen zwaar eten kan, dus het is beter om geen gerookt vlees, delicatessen en pittig eten op het menu te zetten. Geef de voorkeur aan eenvoudig voedsel. Als je grootvader deelnam aan de Grote Patriottische Oorlog, kun je een gestileerde veldkeuken regelen en boekweitpap koken met vlees of stoofpot. Gebruik in dit geval metalen keukengerei en aluminium keukengerei, hoewel ze niet erg geavanceerd zijn, maar dit zal een geschikte sfeer creëren. En vergeet de strijd van honderd gram niet, als de gezondheid van de grootvader het toelaat.

Stap 3

Nodig de vrienden van je grootvader uit voor het feest. Bovendien kunt u contact opnemen met de Veteranenraad van uw stad en via deze andere deelnemers aan vijandelijkheden tijdens de Grote Patriottische Oorlog uitnodigen om te bezoeken. Zelfs als je grootvader ze niet kent, zullen ze gemeenschappelijke gespreksonderwerpen vinden. Daarnaast geeft deze organisatie je informatie over concerten en optredens die samenvallen met de viering van 23 februari, en kun je je grootvader meenemen naar een gala-evenement.

Stap 4

Bestel een gestileerde medaille of bestel met het opschrift "Aan de allerbeste grootvader" bij een organisatie die zich bezighoudt met de productie van souvenirs. Geef het af aan de feesttafel als al je dierbaren verzameld zijn. Als u geen gebruik wilt maken van de diensten van externe organisaties, kunt u met uw eigen handen een souvenir uit een speciale massa of zoutdeeg beeldhouwen en schilderen.

Aanbevolen: