Hoe Geef Je Een Man Een Cadeau?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Man Een Cadeau?
Hoe Geef Je Een Man Een Cadeau?

Video: Hoe Geef Je Een Man Een Cadeau?

Video: Hoe Geef Je Een Man Een Cadeau?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de vakantie wordt elk meisje altijd gekweld door twee vragen: wat moet je een man geven en hoe hem te geven om hem aangenaam te verrassen. Zelfs de meest gewone dingen kunnen winstgevend worden gepresenteerd met behulp van ons advies en inclusief verbeeldingskracht. Nadat het geschenk is geselecteerd, kunt u beginnen met het voorbereiden van het presentatieproces zelf.

Geef cadeaus met een twist
Geef cadeaus met een twist

Noodzakelijk

  • - papier;
  • - gekleurde markeringen;
  • - leuke stemming.

instructies:

Stap 1

Voorbereiding. Schrijf op elk stukje papier de tekst van het raadsel of de taak die de jongeman moet voltooien. Het is beter om alle invoer met gekleurde markeringen te voltooien. Taken kunnen ook in de vorm van puzzels of puzzeltekeningen zijn. Elke uitdaging moet de man naar de plaats duwen waar een andere puzzel ligt. Bijvoorbeeld: "Kus me en geef me zus en zo." Het is niet moeilijk te raden dat hij naast dit ding het volgende raadsel zal vinden.

Stap 2

We verbergen stukjes papier met taken. In de kamer waar het geschenk zal worden gegeven, is het noodzakelijk om deze raadsels op te stellen, in overeenstemming met het actieplan. Profiteer van het moment dat je alleen bent. Het is beter om dit allemaal in zijn afwezigheid te doen, net voor het aanbieden van het geschenk. Als ten minste één stuk papier van tevoren wordt gevonden, is de hele verrassing in de afvoer. Je hoeft hem niet te zeggen dat hij de kamer moet verlaten en gewoon voor de deur moet gaan staan. Bedenk iets, neem het.

Stap 3

Presentatie van een geschenk. Het is logisch als uw jongeman, nadat hij de taak heeft voltooid, het geschenk zelf op het laatste stuk papier zal vinden. Maar er zijn veel opties. Als een man bijvoorbeeld niet gevoelig is en een goed gevoel voor humor heeft, schik dan zo dat het laatste stuk papier hem leidt naar datgene waar hij het meest een hekel aan heeft. En verdraag het. Natuurlijk zal hij eerst niet geloven en wachten op een echt geschenk, maar je kunt niet opgeven. Nodig hem uit aan tafel, bied aan om een wandeling te maken, en wanneer hij al zeker begrijpt dat alle verrassingen voorbij zijn, met een triomfantelijke uitstraling, geef hem dan wat je zo zorgvuldig hebt gespaard om hem te plezieren.

Aanbevolen: