Hoe U Uw Disco Kunt Hosten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Disco Kunt Hosten
Hoe U Uw Disco Kunt Hosten

Video: Hoe U Uw Disco Kunt Hosten

Video: Hoe U Uw Disco Kunt Hosten
Video: HOE U UW APPARTEMENT KUNT VERNIEUWEN ZONDER EEN CENT UIT TE GEVEN 2024, Maart
Anonim

Er staat een belangrijk en langverwacht evenement op de planning en je bent op zoek naar ideeën om dit te vieren. Bijeenkomsten thuis aan een feestelijke tafel of in een restaurant zijn al beu. Dan is het tijd om je eigen disco te organiseren en de gasten te verrassen. Energieke muziek, kilowatts geluid, bedwelmende cocktails en vurige dansers - je moet de bereiding van zo'n "gerecht" serieus nemen. Denk na over de meest ongewone ideeën en probeer ze tot leven te brengen.

Hoe u uw disco kunt hosten
Hoe u uw disco kunt hosten

Noodzakelijk

  • - lichttechniek;
  • - uitrusting;
  • - prijzen voor wedstrijden;
  • - lekkernijen en drankjes;
  • - uitnodigingen.

instructies:

Stap 1

Bereken uw discobudget. Hoe kun je - bescheiden of schaamteloos - uitgeven om een plons te maken. Voeg nog eens 20% onhandig toe aan de geschatte hoeveelheid, je weet nooit wat er nodig is in de laatste dagen van koken.

Stap 2

Los nu het probleem met het pand op. Volgens de wet is het verboden om na 23.00 uur lawaai te maken, waardoor buren niet kunnen slapen, dus je hebt verschillende opties: - een club huren;

- te huisvesten in een landhuis aan de rand;

- gebruik een ruimte met geluidsisolatie; deze laatste optie vereist zorgvuldige controle door buren een week voor het evenement. Dat wil zeggen, waarschuw de verhuurders dat je de muziek heel hard moet aanzetten. Als de frequenties hoorbaar zijn, laat u dat dan door de buren weten. Of kom zelf eens langs en hoor of de bij de renovatie gebruikte geluidswerende materialen hun eigenschappen rechtvaardigen.

Stap 3

Feest thema. Het werk van DJ's, dansers, aankleding van de zaal, dresscode van gasten en lekkernijen zijn afhankelijk van de gekozen stijl. Opties kunnen zijn Retro Party, R'n'B Party, Hawaiian Disco of je verjaardagsfeestje.

Stap 4

Het belangrijkste bij een discotheek is de kwantiteit en kwaliteit van geluid en licht. Als de disco glamoureus wordt verklaard, zal een thuismuziekcentrum het werk niet doen. U kunt apparatuur huren (luidsprekers, afstandsbediening, versterker, DJ-pockets en microfoons, spots, lasers en stroboscooplampen). Er zal gebruik worden gemaakt van neonlampen, ongebruikelijke lampen en nachtlampjes, bijvoorbeeld schepen met zwevende glitters of een bol met bliksem.

Stap 5

Feest decoratie. De feestelijke sfeer zal worden gecreëerd door netjes geklede gasten, en u moet zelf voor de kamer zorgen. Als je thuis een disco organiseert, probeer dan de ruimte zoveel mogelijk uit te breiden. Haal onnodige dingen uit de kamer, verwijder beeldjes, vazen, salontafels. Mysterie wordt gecreëerd door lichtflitsen en muziek bij volledige afwezigheid van daglicht.

Stap 6

Een beloning. Denk na over het menu, wat je je vrienden zou willen trakteren. Cocktails en tartlets komen natuurlijk op de eerste plaats. Bereid fruitfasen, ijsemmer, ijsdoos, pizza en kleine snacks voor. De disco heeft een groot aantal gasten, dus nodig de barman uit. De show met de bereiding van waanzinnig mooie en lekkere drankjes zal voor veel positieve emoties zorgen.

Stap 7

Amusement. Er wordt gedanst tot in de ochtend, wat betekent dat je de hulp van DJ's en MC's nodig hebt. Praat met de jongens over welke muziekstijlen ze zullen spelen, hoe ze zullen bevallen en wat ze te bieden hebben. MC zal de gasten amuseren met ongebruikelijke wedstrijden en een discoprogramma leiden. Vergeet niet om wat kleine cadeautjes mee te nemen. Misschien kan een van je vrienden platen draaien, maar huur zeker een ervaren DJ in als vangnet.

Stap 8

Kledingvoorschrift. U moet voortbouwen op het gekozen thema van het feest. Disco is jouw idee en je hebt recht op ongebruikelijke verzoeken. Alles in het wit, in cartoonkostuums, in nachtpyjama's, in chique pakken of in bad - de keuze is aan jou.

Stap 9

Gastenlijst. Als alles klaar is en de voorgaande punten zijn afgerond, dan kun je uitnodigingen versturen. Bestel mooie kaarten bij de printshop met informatie over waar en wanneer de disco plaatsvindt, wanneer deze plaatsvindt en jouw favoriete dresscode. Maak uitnodigingen gepersonaliseerd voor elke persoon. Dit maakt het mogelijk om de felbegeerde vrienden niet te missen en de "verdwaalde zwaluwen" niet te missen, alsof ze je per ongeluk bezoeken.

Aanbevolen: