Hoe Te Hosten?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Hosten?
Hoe Te Hosten?

Video: Hoe Te Hosten?

Video: Hoe Te Hosten?
Video: МЯСО + СОДА навсегда изменит ваше мнение о еде! Рецепты от Мурата 2024, April
Anonim

We zijn gewend om niets bijzonders te regelen als ouders of beste vrienden langskomen bij het licht. Maar wat als er om een of andere belangrijke reden een grote ontvangst wordt verwacht? En je zult ze allemaal bij jou thuis moeten plaatsen, om te drinken, te voeden en te entertainen, en om iemand anders te laten inslapen. Het is niet verwonderlijk dat de verwachting van een toestroom van vreemden (zij het bekende) mensen elke minnares van streek kan maken. Daarom, zodat de ontvangst van gasten niet stressvol wordt voor de gastheren, moet u zich er van tevoren op voorbereiden.

Gasten zijn altijd blij met een feestelijk gedekte tafel
Gasten zijn altijd blij met een feestelijk gedekte tafel

instructies:

Stap 1

Controleer allereerst hoe klaar uw appartement is voor de komst van gasten. Ze zal zeker, zo niet cosmetische reparaties, nodig hebben, dan op zijn minst een algemene schoonmaakbeurt. Allereerst is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de zogenaamde "hot spots", dat wil zeggen plaatsen met de grootste vervuiling en zwerfvuil. Veeg de badkamer, het toilet en de gootsteen in de keuken glanzend schoon, veeg stof van alle horizontale oppervlakken zonder uitzondering, evenals van de ruggen van boeken. Spoel alle borden af, inclusief de glazen die op tafel worden gezet. Vooraf schone handdoeken en beddengoed inslaan. Maak in het ideale geval een paar oversized T-shirts klaar om te slapen voor degenen die aankomen of aankomen zonder kleding te verschonen en te overnachten.

Stap 2

Maak een menu en schrijf een lijst op van de producten die je moet kopen. U kunt alle gasten op de ouderwetse manier aan een gemeenschappelijke tafel plaatsnemen, met salades, warm en dessert. Maar als er meer gasten dan zitplaatsen zijn gepland, kunt u een modieuze buffettafel regelen. Namelijk - om allerlei soorten snacks, canapés, taartjes te koken of te kopen en ze op brede platte schalen te leggen, die door het hele appartement worden geplaatst. Gasten gaan van gerecht naar gerecht, verzamelen wat ze maar willen op hun bord en communiceren daarbij met elkaar. Vergeet in ieder geval niet om verschillende soorten alcoholische dranken te tonen, zowel sterke als lichte, als u een alcoholische receptie plant.

Stap 3

Als al uw gasten elkaar al lang kennen of verwant zijn, zouden er geen problemen moeten zijn met de communicatie. Maar als velen van hen elkaar voor het eerst zien, bedenk dan hoe u de kennismaking gemakkelijk en plezierig kunt maken. Helemaal aan het begin van de avond, als iedereen zit, kun je een knuffel in een kring zetten: degene die hem aanneemt stelt zich voor en zegt een paar woorden over zichzelf. Deze speelse methode zal spanning verlichten. U kunt ook zelf gasten regelen, zodat het voor hen interessant is om met buren te communiceren. Als kinderen met de volwassenen komen, is het beter om een tafel voor ze te dekken in een andere kamer, waar ze kunnen spelen en rennen zonder je te storen.

Stap 4

Denk na over het algemene programma van de avond. Als er gedanst wordt, bereid dan vooraf muziek voor en wissel trage composities af met energieke composities. Als je een quiz of wedstrijd wilt organiseren, zoek dan op internet op gespecialiseerde sites naar interessante scenario's. In de regel is er bij thuisbijeenkomsten altijd iemand die goed zingt en gitaar speelt. geef hem een hulpmiddel: neem een gitaar van vrienden, buren, of vraag hem om hem mee te nemen. Al deze vormen van amusement zullen uw avond aangenaam diversifiëren. Het belangrijkste is om toast af te wisselen met liedjes en dansen, zodat gasten niet van tevoren dronken worden. Geef mensen tegelijkertijd eerst iets te eten, haast je niet meteen om te spelen of te dansen. En om uw avond niet te verpesten, waarschuw uw buren van tevoren dat uw bijeenkomst van gasten luidruchtig zal zijn. Dan komen ze niet met dreigementen om de wijkagent te bellen.

Aanbevolen: