Hoe Gasten Te Voeden?

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Voeden?
Hoe Gasten Te Voeden?

Video: Hoe Gasten Te Voeden?

Video: Hoe Gasten Te Voeden?
Video: Hoe speel je optimaal in op je gasten? | Camille Oostwegel #HSBYT 2024, April
Anonim

De meeste volkeren hebben tradities van gastvrijheid. En bijna altijd omvat het concept van "een gast verwelkomen" het idee van een heerlijke en overvloedige traktatie. Tegenwoordig zijn er veel manieren om gasten te voeden. Het is de moeite waard om een aantal van hen nader te bekijken.

Houtskoolgerechten zullen de gasten zeker bevallen
Houtskoolgerechten zullen de gasten zeker bevallen

instructies:

Stap 1

Traditionele lekkernijen Enkele salades, koud of warm, 1-2 warme gerechten (kip, vis, vlees) en een selectie dranken. Dit is het menu van een traditioneel huisfeest. Gerechten kunnen door uzelf worden bereid als u over bepaalde vaardigheden beschikt of over een receptenboek beschikt. Dit is echter helemaal niet nodig, aangezien er in elke stad een kant-en-klare maaltijdbezorgservice is. Trouwens, als jonge mensen plezier gaan hebben, die vreemd zijn aan traditionele waarden, dan is het de bezorgservice die zal helpen bij het organiseren van de gastronomische component van de bijeenkomsten. Via de dichtstbijzijnde restaurants kun je sushi of pizza bestellen.

Stap 2

Dineren in de natuur is een ander soort traditionele traktatie voor gasten. Er is maar één voorwaarde: je kunt dit alleen koken als de eigenaren gasten verzamelen in een landhuis. Als er een landhuis of huisje is, een plek voor een barbecue of een barbecue-apparaat, kun je heerlijke maaltijden bereiden in de frisse lucht. Dit kunnen voorgepekelde of rauwe stukken vlees, gevogelte, vis, groenten en champignons zijn. Wat is er lekkerder dan een rokerig hete barbecue, een plakje gebakken paprika, aubergine, druppels narsharab of tkemali en een glaasje ruby Cabernet Sauvignon?

Stap 3

Tea Party Als het feest bedoeld is als een theekransje, dan kan het menu beperkt worden tot een taart (taart), sandwiches, jam, honing en schijfjes citroen. Dit alles kan in de winkel worden gekocht, maar een warme geurige taart met fruit, gebakken door de gastvrouw zelf en op tafel geserveerd, zal zeker een aangename verrassing zijn voor de gasten.

Stap 4

Een buffettafel kan goed concurreren met een traditionele traktatie. Hoe is het? "Buffet" betekent "vork". Gasten zitten niet aan tafels, maar eten staand en kiezen vooraf bereide en geserveerde hapjes en drankjes. Bovendien worden vaak lichte snacks gebruikt als voedsel aan de buffettafel - kleine canapés, olijven, kaas, vleesdelicatessen, stukjes fruit en dergelijke.

Stap 5

Fondue Een van de meer recente soorten lekkernijen is fondue. Ze zeggen dat samen koken mensen heel dichtbij brengt, wat betekent dat fondue een geweldig idee is voor bijeenkomsten van mensen die de communicatie vriendelijker willen maken. Fondue is een gerecht gekookt in een cakelonschotel. Bereiding van fondue: - kaas met witte wijn en zetmeel wordt gesmolten in een caquelon (basisrecept, waaraan je knoflook, kruiden, specerijen kunt toevoegen);

- dan wordt de pot op de brander geserveerd (zodat de kaas niet bevriest), vorken op een zeer lange steel worden eraan bevestigd - één per gast;

- samen met het wijn-kaasmengsel worden champignons, sneetjes brood, worst, ham, groenten, voorgesneden in kleine stukjes, op tafel gezet. Tijdens bijeenkomsten kan elke gast een stuk naar eigen smaak op zijn vork prikken, dippen het in het kaasmengsel en eet. Zo bereiden mensen zichzelf een smakelijke traktatie op basis van hun eetlust. Trouwens, fondue kan niet alleen met kaas zijn, maar ook met bouillon. In dit geval is het passend om als aperitief stukjes vlees, vis, champignons en zelfs dumplings (natuurlijk ontdooid) te serveren. Er is een fondue met chocolade. In plaats van bouillon of kaasmengsel zit er gesmolten chocolade in de kom. Voor de chocoladefondue worden gesneden vers fruit en bessen (zoals aardbeien) aangeboden.

Aanbevolen: