Wat Te Koken Voor Halloween

Wat Te Koken Voor Halloween
Wat Te Koken Voor Halloween

Video: Wat Te Koken Voor Halloween

Video: Wat Te Koken Voor Halloween
Video: Halloween Cupcakes | #Koken 2024, Mei
Anonim

Veel Russen hebben een moeizame relatie met Halloween. Sommigen beschouwen de vakantie als buitenaards en onnodig, anderen verkleden zich graag in enge kostuums en maken de mensen om hen heen bang met een griezelige make-up. Voor degenen die denken dat Halloween een goed excuus is om plezier te hebben en te spelen, zijn eenvoudige manieren om snel een themafeest te geven handig. Het belangrijkste is om een geschikte traktatie te bereiden en de kamer te versieren.

Cookies volgens elk recept hebben een thema met glazuur en mastiek
Cookies volgens elk recept hebben een thema met glazuur en mastiek

Een kind kan het eenvoudigste, maar effectieve recept aan. Koop kant-en-klare chocolade of romige mousse of yoghurt, schik in kommen en voeg een paar gummy wormen toe aan elke portie. Een andere optie voor een snel themagerecht zijn de meest voorkomende havermoutkoekjes, waarop ze verschillende strepen witte mastiek aanbrengen om eruit te zien als mummieverband. En als je tijd hebt, kun je een gewoon zandkoekkoekje bakken en beschilderen met enge patronen. Een figuur van een man ziet er bijvoorbeeld meer geschikt uit voor de vakantie als je er een skelet met glazuur op afbeeldt.

Voor de meest angstige gasten die nog niet klaar zijn om nepwormen te eten, kun je een traktatie serveren van de hoofdgroente van de herfst - pompoensticks. Een pond pompoenpulp moet in blokjes van ongeveer 5 cm en niet dikker dan 1 cm worden gesneden, op een bakplaat worden gelegd en 20 minuten worden gebakken in een op 180 graden voorverwarmde oven. Doe vervolgens de blokjes in een kom, voeg drie eetlepels pompoenolie en gepelde pompoenpitten, een paar knoflookteentjes, zout toe, meng, leg terug op een bakplaat en bak nog eens 15 minuten, waarbij de temperatuur wordt verhoogd tot 210 graden. Dit voorgerecht wordt zowel warm als koud geserveerd.

Eten drinken op een Halloweenfeest moet zeker "bloed" zijn. Zijn rol wordt perfect gespeeld door tomatensap en cranberrysap.

Het dekken van de tafel op het feest van Allerheiligen moet zeker met een zwarte doek gebeuren. Het is niet nodig om een nieuw tafelkleed te kopen, een paar meter effen geverfd grof calico is voldoende. De sfeer zal worden toegevoegd door fragmenten van oude kaarsen, het is zelfs beter om dikke witte kaarsen te kopen en rode paraffine eroverheen te gieten, bloedstrepen na te bootsen. Vleermuizen van verschillende grootte kunnen uit zwart papier worden gesneden, spinnenwebben kunnen worden gemaakt van gewoon wit garen en enorme harige spinnen kunnen worden gemaakt van chenilledraad. Al deze decoraties worden opgehangen aan het plafond, de muren, enz. Tafeltennisballen en plastic ogen voor knutselen zijn uitstekende "oogbollen" die u niet alleen door het huis kunt verspreiden, maar ook in de zakken en tassen van uw gasten kunt stoppen, zodat ze zelfs thuis verrassingen te wachten staan.

Aanbevolen: