Hoe Geef Je Een Geliefde Een Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Geliefde Een Cadeau
Hoe Geef Je Een Geliefde Een Cadeau
Anonim

Zonder op de kalender te kijken, zonder te wachten op feestdagen en data, wil je je dierbaren soms een cadeau geven. Het lijkt erop dat het gemakkelijker is om naar de winkel te gaan, te kopen en te doneren. Maar hier lopen we vaak tegen een probleem aan. Wat cadeau doen?

Hoe geef je een geliefde een cadeau
Hoe geef je een geliefde een cadeau

Noodzakelijk

fantasie, tijd, geld

instructies:

Stap 1

We beginnen langs alle winkels te lopen die op ons pad komen. Bij de vijfde winkel kijken we niet meer goed, we kopen gewoon wat naar onze mening min of meer geschikt is voor een cadeau. Uitgeput vliegen we naar huis. Hier is een langverwacht moment. Wij geven. En we zien zo'n gezicht in een geliefde dat we begrijpen dat het dat niet is. Het is een schande tot tranen. De geliefde realiseert zich natuurlijk dat het nodig is om de situatie op te lossen en zegt dat hij opgetogen is. Maar wij zien…

Dus hoe kun je voorkomen dat je verpest wordt? Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige regels volgen.

Stap 2

Ten eerste: als je elkaar al heel lang kent en de smaak van je geliefde kent, onthoud ze dan als je een cadeau koopt. Koop niet wat je leuk vindt. Koop waar je geliefde van houdt. Vraag hem indien mogelijk specifiek wat hij als cadeau wil. Praat gewoon, hem, en in het gesprek zal de persoon zeker zeggen wat hij leuk vindt. Probeer een klein geschenk te geven, maar wel een die je geliefde vreugde zal brengen.

Stap 3

Als je geliefde een verzamelaar is, geef hem dan iets dat zijn verzameling kan versieren. Als je de smaak van je geliefde niet echt kent, geef dan iets neutraals. Maar geef geen sokken en eau de toilette weg. Dit kan worden geïnterpreteerd als een hint: "Ik zou graag willen dat je schoner bent." Geef liever een sleutelhanger.

Stap 4

En nog een verduidelijking. Wanneer je voor een cadeau gaat, is het aan te raden dat je al een idee hebt van wat je wilt geven. Dit bespaart u tijd en moeite en wacht niet tot de laatste dag met het kopen van een cadeau. Dan hoef je het eerste in de winkel zeker niet te missen, en onthoud: het is heel belangrijk hoe je je cadeau presenteert. Misschien is dit een van de voorwaarden voor een goed geschenk - het vermogen om het te presenteren.

Aanbevolen: