Welke Feestdagen Zijn Er In De Zomer?

Welke Feestdagen Zijn Er In De Zomer?
Welke Feestdagen Zijn Er In De Zomer?

Video: Welke Feestdagen Zijn Er In De Zomer?

Video: Welke Feestdagen Zijn Er In De Zomer?
Video: Wat zijn de populairste vakantielanden voor de zomer? 2024, Mei
Anonim

De zomer is de meest langverwachte tijd, de warmste, vrolijkste en kleurrijkste, die ons begroet met felle zonnestralen, de geur van kruiden en bloemen. Er zijn veel verschillende feestdagen in de kalender van de zomermaanden, iedereen zou ze moeten kennen, om de dagen waarop vrienden, familieleden en vrienden kunnen worden gefeliciteerd niet te missen.

Welke feestdagen zijn er in de zomer?
Welke feestdagen zijn er in de zomer?

Het zomerseizoen wordt geopend door de feestdagen "Kinderdag" en "Wereldouderdag", gevierd op 1 juni. De volgende vakantie in juni valt op de 8e - "Social Worker's Day". Een van de belangrijkste feestdagen in juni - "Dag van Rusland", wordt gevierd op de 12e. De volgende feestdagen van de eerste maand van de zomer zijn "Dag van de medische werker" en "Dag van de Russische jeugd", ze worden respectievelijk gevierd op de 21e en 27e.

Beeld
Beeld

De eerste feestdag in juli is "Ivan Kupala-dag" (de feestdag van de zon en de volwassenheid van de zomer), het valt op de 7e en valt samen met de geboorte van Johannes de Doper. Onlangs is er weer een belangrijke dag in Rusland verschenen - de Dag van Familie, Liefde en Trouw, die op 8 juli wordt gevierd. Niet minder belangrijke feestdagen in juli zijn de Dag van de Metallurg (19 juli), evenals de Dag van de Russische marine, die op 26 juli valt.

Beeld
Beeld

De laatste maand van de zomer wordt geopend met "Dag van de Luchtlandingstroepen" en "Dag van de Spoorwegwachter van Rusland", ze worden op dezelfde dag gevierd, namelijk op 2 augustus. Over het algemeen is augustus een maand die ongelooflijk rijk is aan oogstvakanties. De meest bekende in onze tijd zijn bijvoorbeeld Honey Spas, Apple en Nut (Khlebny), ze vallen respectievelijk op de 14e, 19e en 29e. Sinds 1994 is een andere feestdag officieel erkend in Rusland - de Dag van de Russische Vlag. Het wordt gevierd op 22 augustus, de dag is geen vrije dag.

Aanbevolen: