Op Vakantie Met Kinderen: Weekend Naar De Dierentuin

Inhoudsopgave:

Op Vakantie Met Kinderen: Weekend Naar De Dierentuin
Op Vakantie Met Kinderen: Weekend Naar De Dierentuin

Video: Op Vakantie Met Kinderen: Weekend Naar De Dierentuin

Video: Op Vakantie Met Kinderen: Weekend Naar De Dierentuin
Video: WEEKVLOG: VAKANTIE MET TWEE KIDS 🌟👦👧🏻 EN DIERENTUIN 🦍🐆 2024, Mei
Anonim

Een uitstapje naar de dierentuin kan niet alleen een prachtig vermaak voor een kind zijn, maar ook een spannend en leerzaam evenement. De vreugde van het communiceren met dieren zal nog lang blijven bestaan als alles correct is georganiseerd.

Op vakantie met kinderen: weekend naar de dierentuin
Op vakantie met kinderen: weekend naar de dierentuin

Zo maak je naar de dierentuin gaan leuk voor je kind

Helaas kijken kinderen vaak pas in de eerste 15-20 minuten van hun verblijf in de dierentuin met plezier naar de dieren. Daarna kan de wandeling veranderen in een saai onderzoek van de cellen en kan het kind wispelturig worden, eisen dat ze suikerspin of iets anders kopen, en zelfs elke minuut vragen wanneer je eindelijk naar huis gaat. Om dit probleem te voorkomen, is het de moeite waard om je van tevoren voor te bereiden op een reis naar de dierentuin. Het is gepast om met uw kind te praten over wat voor soort dieren u zult zien, waarom ze interessant zijn. Je kunt een paar dagen voor het evenement sprookjes over dieren voorlezen aan je kind, interessante verhalen vertellen, grappige foto's laten zien.

Het is de moeite waard om vooraf een boekje uit de dierentuin mee te nemen om te weten welke dieren je kunt zien. Dit zal je helpen om je kind voor te bereiden op de ontmoeting, en nog belangrijker, om jezelf voor te bereiden: de baby kan veel vragen hebben waarop je van tevoren het antwoord moet weten. Het is ook de moeite waard om uit te leggen welke dieren wel en niet mogen worden gevoerd en waarom dergelijke regels in de dierentuin worden opgesteld.

Als het kind nog klein is, besteed dan niet te veel tijd aan het naar de dierentuin gaan. De beste optie is om 15-20 verblijven te zien, maar tegelijkertijd de dieren beter te leren kennen en er meer over te weten te komen. In één keer door de hele dierentuin lopen en slechts een paar minuten aan elke kooi besteden, is niet de beste optie. Als het kind moe wordt, kun je ook ontspannen op de bank, hem trakteren op iets lekkers.

De subtiliteiten van naar de dierentuin gaan met een kind

Let goed op de baby, laat hem geen minuut alleen. Kinderen steken vaak hun handen in kooien, proberen een wild dier te aaien of doen andere verboden en gevaarlijke dingen voor zichzelf. Natuurlijk moeten de gedragsregels in de dierentuin vooraf worden uitgelegd, maar dit betekent helemaal niet dat je tijdens een wandeling afgeleid moet worden, in de hoop dat het kind alles goed zal doen.

Neem je camera mee. Kinderen vinden het vaak leuk om gefotografeerd te worden tegen de achtergrond van verschillende dieren. Bovendien kun je hem dankzij prachtige foto's aan de rest herinneren, bepaalde dieren weer laten zien, de aandacht van het kind vestigen op details die hij misschien niet meteen opmerkt. Om het voor het kind interessanter te maken om door de dierentuin te lopen en vervolgens de foto's te bekijken, vertelt u hem over de interessante kenmerken van verschillende dieren: de originele huid, ongebruikelijke oren, poten.

Aanbevolen: