We Rusten Uit Met Kinderen: Een Uitstapje Naar Het Aquarium

Inhoudsopgave:

We Rusten Uit Met Kinderen: Een Uitstapje Naar Het Aquarium
We Rusten Uit Met Kinderen: Een Uitstapje Naar Het Aquarium

Video: We Rusten Uit Met Kinderen: Een Uitstapje Naar Het Aquarium

Video: We Rusten Uit Met Kinderen: Een Uitstapje Naar Het Aquarium
Video: AQUARIUM en VAKANTIE, tips u0026 tricks //Nickey// 2024, April
Anonim

Vakantie met kinderen in het aquarium wordt een onvergetelijke wandeling. Kinderen zullen de diverse en wondere wereld van zeedieren kunnen zien in een bijna natuurlijke habitat. Ouders moeten rekening houden met de regels voor het bezoeken van mariene parken en met de aard van hun eigen kind.

We rusten uit met kinderen: een uitstapje naar het aquarium
We rusten uit met kinderen: een uitstapje naar het aquarium

Een reis met kinderen naar het aquarium kan een interessant avontuur en tegelijkertijd een leerzame excursie zijn. Fascinerende "onderdompeling" in de wereld van onderwaterbewoners zal veel positieve emoties met zich meebrengen en zal voor altijd door elk kind worden herinnerd. Ouders zullen blij zijn om verrukking op de gezichten van kinderen te zien en hun bewonderende uitroepen te horen. Het samen beleven van dergelijke gevoelens brengt je dichter bij elkaar en zal nog lang een onderwerp blijven voor herinneringen en algemene gesprekken.

Soorten aquaria en hun bewoners

Het Oceanarium is een groot onderwaterpark met veel onderwaterleven. Ze worden ook wel maritieme musea genoemd. De exposities bevatten in ieder geval meerdere poelen met verschillende soorten zeebewoners. Ze zijn verbonden door pittoreske tunnelgangen en zijn gedecoreerd in de stijl van de zeebodem.

Groepen vissen van verschillende soorten, zeeschildpadden, haaien en zeehonden worden bewoners van grote aquaria. De parels van grote mariene parken zijn dolfinaria met optredens van dolfijnen en vinpotigen. In kleine exemplaren kunnen alleen kleine soorten vissen en ongewervelde dieren worden waargenomen.

Alle inwoners zwemmen vrijelijk achter dik glas en vormen vreedzame gemeenschappen. Haaien zwemmen belangrijk, vergezeld van een gevolg van kleine vissen. Zeesterren en koralen op de bodem van de aquaria bestaan naast riffen en verbazingwekkende landschappen van de diepzee.

Kinderen in aquaria zijn in werkelijk alles geïnteresseerd. Ze vallen in het glas en observeren het leven van zeedieren in een omgeving die zo natuurlijk mogelijk is. Alvorens naar het aquarium te gaan, moeten ouders enkele van de kenmerken van deze vakantiebestemmingen overwegen.

Naar het aquarium met kinderen: wat je moet weten

Het eerste waar ouders rekening mee moeten houden, is hoe goed hun kind kleine ruimtes verdraagt. Het belang van dit punt mag niet worden onderschat. Als het kind overdreven beïnvloedbaar is, is het beter om de tijd van het eerste verblijf in het marinepark te beperken.

Bij het betreden van het aquarium mag je geen grote zakken en voer meenemen, mag je de dieren niet voeren en mag je de bewoners van open exposities niet met je handen aanraken. Het kind moet vol en gezond zijn, anders kan de vreugde van de vakantie slechts een negatieve herinnering voor hem worden.

Prijzen voor kaartjes voor mariene parken beginnen bij 100 roebel voor kinderen van 5 tot 7 jaar oud. Alleen baby's tot 4 jaar mogen gratis mee. De prijs van kaartjes voor volwassenen is gemiddeld 500 roebel, in het weekend zijn de prijzen honderd roebel meer.

Fotografie is niet inbegrepen in de ticketprijs. Dit is een extra dienst. Ouders kunnen ook een feest voor hun kind in het aquarium organiseren volgens een individueel programma, met een ontmoeting met een duiker. Het zal een geweldig verjaardagscadeau zijn voor je baby.

Aquaria van Rusland

Momenteel zijn er ongeveer een dozijn oceanaria in Rusland. Verschillende bevinden zich in de zuidelijke badplaatsen: Krasnodar, Gelendzhik en Sochi. Twee - in de hoofdstad van ons land, Moskou en St. Petersburg. Er zijn ook aquaria in Vladivostok, Moermansk en Voronezh.

Het grootste mariene park is het Sochi Oceanarium, dat in 2011 werd geopend. Het heeft 29 aquaria, ze bevinden zich op zesduizend vierkante meter en zijn gevuld met vijf miljoen ton water.

Het Sochi Marine Park verbaast met zijn exposities en verscheidenheid aan inwoners. Hier kunnen bezoekers visegels, viskoeien, pijlstaartroggen en talloze scholen kleurrijke kleine vissen zien.

Een bezoek aan het aquarium met kinderen is een onderneming die aandacht en tijd verdient. En geld voor kaartjes is niets vergeleken met de ervaring van het lopen op de zeebodem. Het kind zal zich nog lang de bovenzwemmende haaien en de grappige pelsrobben herinneren. En bedankt de ouders voor de interessante excursie.

Aanbevolen: