Feest Op Straat: Hoe Vier Je?

Inhoudsopgave:

Feest Op Straat: Hoe Vier Je?
Feest Op Straat: Hoe Vier Je?

Video: Feest Op Straat: Hoe Vier Je?

Video: Feest Op Straat: Hoe Vier Je?
Video: ALLE 23 VIDEOCLIPS (1999-2016) op een rij • Sinterklaasliedjes compilatie • De Club van Sinterklaas 2024, Mei
Anonim

Voor veel mensen wordt slechts één buitenshuis gehouden als een echte vakantie beschouwd. Het maakt niet uit of het een zomerhuisje is of een picknick aan de rand van het bos, het belangrijkste is dat de sfeer informeel is en dichter bij de natuur. Inderdaad, wat is er mooier dan te genieten van de eerste lentezon. En in de zomer is een vakantie op straat een echte redding van benauwde kamers. In de herfst ben je blij de laatste warme dagen achter je te laten, ook in de winter kun je nuttig een deel van de vakantie buiten doorbrengen.

Feest op straat: hoe vier je?
Feest op straat: hoe vier je?

instructies:

Stap 1

Een vakantie op straat vereist niet minder voorbereiding dan een thuisvakantie, want alleen in dit geval zal het echt herinnerd worden door zowel gasten als helden van de gelegenheid.

Stap 2

Veel hangt af van het weer, dat op de dag van de vakantie op straat wordt verwacht, dus dit probleem moet bijzonder serieus worden genomen. Als u er niet zeker van bent dat geen enkele grillen van de natuur uw vakantie zullen bederven, moet u nog eens nadenken of u het feest naar de kamer wilt verplaatsen.

Stap 3

De volgende vraag die moet worden opgelost, is waar de vakantie precies moet worden georganiseerd. Een warme zomerdag is perfect om te ontspannen aan de oever van een stuwmeer, maar op een koele herfstavond zal het niet zo aangenaam zijn aan het water, maar hoogstwaarschijnlijk is het gewoon koud.

Stap 4

Ook het menu dat je de gasten in de buitenlucht kunt aanbieden vraagt om een speciale voorbereiding. Een vakantie op het platteland gaat ervan uit dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt, dus je kunt het beste van tevoren een lijst maken om niets te vergeten. Een deel van de snacks moet van tevoren worden bereid, iets moet in het stadium van halffabrikaten zijn. Dergelijke voorbereidingen zullen de tijd voor het begin van de vakantie aanzienlijk verkorten en zorgen ervoor dat gasten geen honger krijgen.

Stap 5

Overweeg warme dranken voor een koele dag of avond. Het kan zowel alcoholvrije thee of koffie zijn, als bijvoorbeeld alcoholische glühwein.

Stap 6

Entertainment is een zeer belangrijk onderdeel van elke vakantie. Door te kamperen kun je actief badminton, volleybal en andere spellen spelen. Ook de benodigde inventaris dient vooraf te worden geregeld.

Stap 7

Het is niet overbodig om een EHBO-doos mee te nemen, want situaties kunnen anders zijn, ook niet erg prettig.

Stap 8

Ten slotte moet de kwestie van de terugkeer naar huis worden overwogen. Als je dit niet van tevoren doet, kan de finale van de vakantie worden verpest door te wachten op een taxi of te proberen een passerende auto te stoppen. Het is goed als er een mogelijkheid is om vervoer af te spreken, dat op een bepaald tijdstip aankomt en alle gasten naar huis brengt.

Aanbevolen: