Hoe Kom Je Bij Het Dobrofest-festival

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Dobrofest-festival
Hoe Kom Je Bij Het Dobrofest-festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Dobrofest-festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Dobrofest-festival
Video: Dobrofest X - Unofficial Aftermovie 2024, Maart
Anonim

De meest interessante zomerfestivals vinden niet alleen in de regio Moskou plaats. Een van de belangrijkste evenementen in juni is "Dobrofest" - een feestdag die fans van rockmuziek verenigt en plaatsvindt in de regio Yaroslavl.

Hoe kom je bij het Dobrofest-festival
Hoe kom je bij het Dobrofest-festival

instructies:

Stap 1

Bezoek de officiële website van het festival. Daar vindt u informatie over de data van het evenement, deze wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina van de site. Bovendien is daar een countdown-teller geïnstalleerd, zodat u kunt zien hoeveel dagen er nog zijn tot het begin van de vakantie.

Stap 2

Controleer de ticketinformatie. Je kunt een abonnement kopen waarmee je het grondgebied van het festival een onbeperkt aantal keren kunt betreden en verlaten gedurende de hele periode dat het wordt gehouden. Daarnaast geeft hij het recht om een tent op te zetten op de camping. Als je van plan bent het festival op een specifieke dag te bezoeken, is een "dagkaart" geschikt voor jou, het is goedkoper, maar je kunt niet terugkeren naar het festivalterrein als je het hebt verlaten.

Stap 3

Koop kaartjes voor het festival. U kunt dit doen via de sites "Concert.ru" en YarKassa, tickets worden zonder extra kosten voor de nominale waarde verkocht. Bovendien kunt u contact opnemen met een van de Euroset-winkels en daar toegangsdocumenten kopen. Ook zijn in sommige steden (Yaroslavl, Vologda, Kostroma, Ivanovo, Vladimir en Nizhny Novgorod) verkooppunten open, specifieke adressen zijn beschikbaar op de officiële website van Dobrofest.

Stap 4

Bekijk de regels voor het meenemen van vloeistoffen en eten naar het festivalterrein. Dit kan worden gedaan in het overeenkomstige gedeelte van de officiële website van het evenement. Voor het gemak is er een feedbackformulier, zodat je een vraag kunt stellen aan de organisatoren.

Stap 5

Ga naar Jaroslavl. Je kunt van Moskou naar deze stad komen met de trein of elektrische trein, met de bus of met eigen vervoer. Het festival vindt plaats op het grondgebied van het vliegveld van Levtsovo, dat 17 km ten noordoosten van de stad ligt. Het laatste deel van de reis kan met een speciaal voor de gelegenheid georganiseerde shuttlebus. Bussen vertrekken vanaf het Rode Plein in Yaroslavl. Gedetailleerde informatie over de locatie van de site wordt gepresenteerd op de officiële website van Dobrofest in het gedeelte Hoe er te komen.

Aanbevolen: