Waar Zal Het "honingdorp" Worden Gecreëerd?

Waar Zal Het "honingdorp" Worden Gecreëerd?
Waar Zal Het "honingdorp" Worden Gecreëerd?

Video: Waar Zal Het "honingdorp" Worden Gecreëerd?

Video: Waar Zal Het
Video: ja dat is waar ik zal het zo 2024, April
Anonim

Medovaya Derevnya is een nieuw uniek toeristisch complex dat momenteel in ontwikkeling is. Het project belooft zeer winstgevend te worden voor de eigenaar en interessant voor toeristen.

Waar wordt gemaakt?
Waar wordt gemaakt?

"Honey Village" zal binnenkort verschijnen in het Altai-gebied. De site zal worden gelegen tussen wildgroeiende velden, waar praktisch geen sporen van menselijke activiteit zichtbaar zijn, in de buurt van het dorp Shirokiy Log. Deze plaats is niet toevallig gekozen. De auteur van het project, een ervaren imker Nikolai Sanin, is van mening dat zeldzame soorten honing met unieke eigenschappen kunnen worden verkregen uit weinig bestudeerde velden in dit gebied, wat een extra stimulans voor toeristen zal worden. In de velden komt een heuse bijenstal, evenals winterhutten voor bijen. Niet ver van hen zullen huizen voor toeristen worden gebouwd - dorpshutten, waar iedereen een kamer kan huren en kan overnachten. Ook in het toeristencomplex is het de bedoeling om baden en gebouwen te bouwen voor apitherapie - behandeling door bijen.

Een deel van het "Honey Village" zal worden gevestigd in het dorp Shirokiy Log. Het is de bedoeling hier een honingmuseum te bouwen. Gasten kunnen bijenkorven van verschillende soorten zien, variërend van de oudste - het dek, tot moderne ontwerpen. Ook zijn de organisatoren van plan om een demonstratiekast te bouwen waarin bezoekers het leven van bijen en de creatie van hun geweldige product kunnen observeren. Er zullen ook handelspaviljoens worden gebouwd, waar wie wil, verschillende soorten honing kan kopen die zijn verzameld door lokale hardwerkende bijen. Toeristen die graag willen bijenhouden, kunnen dit op een georganiseerde manier doen. Op het grondgebied van het dorp worden onderwijsgebouwen ingericht, waar geïnspireerde gasten lezingen kunnen bijwonen van ervaren imkers.

Honey Village gaat in 2013 van start. Tegenwoordig worden er echter excursies naar deze unieke plek georganiseerd. De auteur van het project is in het najaar van 2012 van plan om de eerste groep toeristen naar het complex te halen, zodat ze de bouw kunnen observeren. Vervolgens is het de bedoeling dat het "honingdorp" wordt opgenomen in de "kleine gouden ring van Altai".

Aanbevolen: