Hoe Was De Eetvakantie

Hoe Was De Eetvakantie
Hoe Was De Eetvakantie

Video: Hoe Was De Eetvakantie

Video: Hoe Was De Eetvakantie
Video: 7 Tips: Niet Aankomen op Vakantie! Of zelfs afvallen...? 2024, April
Anonim

Op 25 augustus vond van 12.00 tot 22.00 uur het Food Festival plaats in Gorky Park. De laatste zaterdag van de uitgaande zomer gaf de gasten van het festival 10 uur uitstekende stemming en uitstekende eetlust. Het toegangsbewijs kostte 800 roebel, eten en drinken werden apart betaald.

Hoe was de eetvakantie
Hoe was de eetvakantie

Het Food Festival maakte het mogelijk om alle charme van de inheemse keuken te waarderen, om merkwaardige bijzonderheden in de algemene culinaire context te beschouwen, om iets unieks, origineels en origineels te proberen. Het vond plaats in de open lucht en was misschien wel het "lekkerste" evenement van de maand.

Op het festival kon men een vleesburger proeven van de Ferma at Home-winkel, gecombineerd met Dmitrov's maïs, manchego-saus en limonade van Astrachan-watermeloenen. Er was ook zwijnenpastei, zelfgemaakte adjika, aardbeienjam. Al deze producten zijn milieuvriendelijk en veilig.

De intellectuele slager Ivan Shishkin, hoofd van Delicatessen, hield een masterclass over het snijden van varkenskarkassen. Na een uurtje op het hoofdpodium te hebben gestaan, ging de eigenaresse van fastfoodwagen Gifts of Nature paella koken.

Het evenement omvatte Eva Solo-gadgets, een meermaals bekroonde keukengadget in het Museum of Modern Art in New York. Daarnaast waren er Alessi's "leuke" servies en Zak! Designs plastic te koop.

Gemberlimonade, ale, punch en "Rochester Ginger" - Biologische dranken van de familie Edwards kwamen uit Kent naar de viering. In de hitte werden ze koud geserveerd, en in de regen werden ze opgewarmd. In beide gevallen smaakte Organic Drinks uitstekend.

De beroemde blogger Vlad Piskunov deelde zijn kenmerkende recepten. Op het podium kookte hij gierstpap met pompoensap, daarna bakte hij in de collegezaal Bengaalse yoghurtpannenkoekjes, brouwde masalathee en danste Indiase tango. Over het algemeen liet Vlad veel levendige en sterke indrukken achter.

Ze zijn de recepten voor cupcakes, die zo gewoon zijn in de cafés in Moskou, op het Food Festival niet vergeten. Ekaterina Sviridova van No Name Cupcakes atelier vertelde en liet de gasten van het festival zien hoe je cupcakes goed kunt bereiden en hoe ze kunnen verschillen.

Ik bezocht het festival en het Halloween-symbool, maar niet in de vorm van "Jack's lamp", maar in de vorm van gewone boter. De beste pompoenpitolie wordt gemaakt in de Oostenrijkse provincie Stiermarken. Stiermarkse boter kwam naar de Celebration vanuit de World of Butter-winkel. Ze vergaten Siberische ceder en Griekse olijf niet.

Gojibessen, die qua smaak aan berberis doen denken, zijn een zeer krachtige natuurlijke antioxidant. De Bob Cocoa-winkel verkocht deze wonderbessen samen met cacaoboter, cacaobonen en macadamianoten. Siberiërs "Ayu - de geest van het bos" brachten cedermeel, noten en cake.

Sergei Chernov, die veel gastronomische boeken heeft gepubliceerd in de uitgeverij "Chernov and Co", waaronder het vertaalde woordenboek "Larousse Gastronomic", gaf een lezing over het onderwerp Russischtalige culinaire boeken. Tegelijkertijd bereidde blogger Julia Savina kastanjeroomsoep.

Aanbevolen: