Zo Vier Je 1 April Op School?

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je 1 April Op School?
Zo Vier Je 1 April Op School?

Video: Zo Vier Je 1 April Op School?

Video: Zo Vier Je 1 April Op School?
Video: Nastya and the story about mysterious surprises 2024, Mei
Anonim

1 april kan op school op een leuke manier gevierd worden door het organiseren van leuke prijsvragen. Het belangrijkste is om je grappige bedoelingen strikt vertrouwelijk te houden, anders loopt de vakantie het risico te mislukken.

Zo vier je 1 april op school?
Zo vier je 1 april op school?

Noodzakelijk

Frisse grappen, nieuwe tijdschriftomslag, kleine quiz-souvenirs

instructies:

Stap 1

De omslag van het schoolblad zou voor één dag verwisseld moeten worden. Je kunt het tijdschrift op een nieuwe manier inpakken, grappige gezichten van leerlingen op de oude omslag plakken, anekdotes schrijven, etc. Op het eerste gezicht lijkt het alsof het tijdschrift voor altijd verpest is, maar in feite zullen alle grappen van de studenten gewoon op een gemakkelijk verwijderbare omslag staan.

Stap 2

Interessante kwatrijnen die passen bij het profiel van het vak kunnen aan de aantallen schoollokalen worden geplakt. Bijvoorbeeld: "natuurkunde is geen simpele wetenschap, dit is geen tekst voor jou, je kunt hier niet raden", enz.

Stap 3

Op 1 april kun je een zelfbestuursdag organiseren waarop studenten wetenschap aan docenten geven. Studenten kunnen de onderwijsstijl van een bepaalde leraar en het gedrag van studenten die het niet goed doen, dramatiseren. Van buitenaf zal een vaak onaangename situatie in de les erg grappig lijken en misschien zal er een compromis worden gevonden.

Stap 4

Tijdens de pauzes kun je de muziek aanzetten en ineens de wals in de gangen gaan dansen. Natuurlijk moeten docenten niet ingewijd worden in dit idee (een verrassing voor hen), en studenten moeten zich zeker van tevoren voorbereiden: leer verschillende gepaarde bewegingen, kies muziek, repeteer de dans met de hele klas.

Stap 5

Waarom verandert u het menu van de eetkamer niet? Laat het voor een dag een gastronomisch restaurant worden, waar studenten zullen serveren. Je kunt ook een menu samenstellen van gewone schoolgerechten, maar ze moeten anders worden genoemd. Zo kun je bij het overhandigen van het menu aan een van de docenten subtiel adviseren om bijvoorbeeld "Paradise Delight in Africa" te proberen. In feite bestaat dit gerecht uit koteletten, die het hete continent symboliseren, en aardappelpuree, waarvan de zachtheid getuigt van hemels genot.

Stap 6

Je moet ook een truc uithalen met de studenten. Neem bijvoorbeeld de manier van spreken, vertel een paar grappige verhalen die niets met het onderwerp van studie te maken hebben, organiseer een quiz met geschenken om de meest vindingrijke studenten te identificeren.

Aanbevolen: