Hoe Paascakes Te Versieren

Inhoudsopgave:

Hoe Paascakes Te Versieren
Hoe Paascakes Te Versieren

Video: Hoe Paascakes Te Versieren

Video: Hoe Paascakes Te Versieren
Video: Cupcakes maken en versieren 2 -- Toeven spuiten 2024, Mei
Anonim

Pasen is een prachtige feestdag, waarbij het belangrijkste symbool van het feest de paastaart is. Elke gastvrouw wil dat haar tafel niet alleen heerlijke, maar ook mooie paastaarten heeft.

Hoe paascakes te versieren
Hoe paascakes te versieren

instructies:

Stap 1

Poedersuiker

Een zeer gemakkelijke en snelle manier om paastaarten mooi te versieren is poedersuiker. Het voegt een aangename zoetheid toe aan gebakken goederen en een even schattige uitstraling.

Beeld
Beeld

Stap 2

Eiwit glazuur

Het is de meest populaire methode voor het decoreren van paastaarten. Er is niets moeilijks bij het bereiden van eiwitglazuur. Je moet 2 eiwitten kloppen tot er schuim ontstaat en dan geleidelijk 1 kopje kristalsuiker of poedersuiker toevoegen. Als je wilt, kun je een beetje kleurstof toevoegen, waardoor de paascakes een niet-standaard uiterlijk krijgen. Het resulterende glazuur moet in een dikke laag op de gekoelde gebakken goederen worden aangebracht.

Beeld
Beeld

Stap 3

Chocolade glazuur

De cake, versierd met chocoladesuikerglazuur, ziet er heerlijk uit en smaakt heerlijk. Het recept is als volgt: 200 gram chocolade moet worden gesmolten in een waterbad, voeg dan 2 eetlepels melk en een half glas poedersuiker toe. Roer alles goed door elkaar en verdeel over de afgekoelde cakes. Ook kunt u met een spuitzak verschillende inscripties of tekeningen maken.

Beeld
Beeld

Stap 4

Winkel glazuur en decoratieve ornamenten

Op een feestdag wil iedereen mooie paastaarten op tafel zien, maar sommigen hebben gewoon geen tijd om thuis glazuur te maken. Daarom kunt u kant-en-klaar glazuur in de winkel kopen. Je kunt ook decoratieve hagelslag en beeldjes kopen die als uitstekende decoratie zullen dienen.

Beeld
Beeld

Stap 5

Gedroogd fruit, noten en gekonfijt fruit

Op het glazuur kun je gedroogde bessen, zaden, noten, gekonfijt fruit leggen of besprenkelen met kokos.

Het belangrijkste is dat het proces van het maken van paascakes en het decoreren ervan in een zeer goed humeur moet gebeuren. Dan zijn ze ontzettend lekker en prettig om naar te kijken.

Aanbevolen: