Wanneer Eieren Schilderen En Paascakes Bakken In

Wanneer Eieren Schilderen En Paascakes Bakken In
Wanneer Eieren Schilderen En Paascakes Bakken In

Video: Wanneer Eieren Schilderen En Paascakes Bakken In

Video: Wanneer Eieren Schilderen En Paascakes Bakken In
Video: Paaseieren verven | Hailey #14 2024, Mei
Anonim

We hebben geen tijd om rond te kijken, maar de grote paasvakantie gaat beginnen. Maar hoe kun je het vieren zonder paasattributen: beschilderde eieren en gebak? Het is tijd om na te denken over wanneer je je moet voorbereiden op het feest en de tafeldecoratie.

gekleurde eieren 2019
gekleurde eieren 2019

De grote heldere feestdag van Pasen wordt over de hele wereld gevierd. Zoals je weet valt het op een andere datum, aangezien het feest zelf altijd een zondagmiddag moet zijn. Daarom zijn de data elk jaar anders. Dus in 2019 wordt Pasen gevierd op 28 april, wat betekent dat de voorbereidingen voor de vakantie van tevoren beginnen.

Paastaarten (of, zoals ze liefkozend worden genoemd, "pasochki") in winkels en bakkerijen van elke stad beginnen twee weken voor Pasen te verkopen. Velen zullen niet wachten op de feestdagen, maar zullen zich meteen gaan verheugen op vers gebak, maar sommigen zullen wachten op de dag dat ze paaskoekjes en gekleurde eieren kunnen eten.

Als je besluit om alle gerechten zelf te bereiden, dan Als je om wat voor reden dan ook niet alles op donderdag kunt doen, dan moet je op Stille Zaterdag vroeg in de ochtend eieren gaan schilderen en taarten bakken. Al vanaf 10 uur kunnen de bereide gerechten worden ingewijd in de kerk. Wel is het mogelijk om op zaterdag later te bakken en te schilderen om op Paasnacht tijdens de dienst voedsel in te wijden.

Het is heel bekend dat dit de meest droevige dag van de Grote Vasten is. Dus als je geen tijd hebt op Witte Donderdag, wacht dan gewoon tot zaterdag.

Feliciteer tijdens de paasvakantie uw familie en vrienden, en het is het beste om deze dag samen door te brengen. Doe in het algemeen alles waartoe het geloof ons roept.

Aanbevolen: