Hoe We De Nacht Vierden Op Ivan Kupala

Inhoudsopgave:

Hoe We De Nacht Vierden Op Ivan Kupala
Hoe We De Nacht Vierden Op Ivan Kupala

Video: Hoe We De Nacht Vierden Op Ivan Kupala

Video: Hoe We De Nacht Vierden Op Ivan Kupala
Video: Живые: Иван Купала (16.08.2013) 2024, April
Anonim

Als je je ziel en lichaam wilt verjongen, van zonden af wilt komen en tegelijkertijd geld naar je huis wilt trekken, dan heb je een kans. Night at Ivan Kupala helpt je hierbij.

hoe we de nacht vierden op Ivan Kupala
hoe we de nacht vierden op Ivan Kupala

instructies:

Stap 1

Op deze kortste nacht van het jaar zijn bomen, grassen, vuur en water allemaal magisch. In de nacht van Ivan Kupala bewegen bomen van plaats naar plaats en praten met elkaar. Kruiden hebben de meest krachtige geneeskrachtige eigenschappen. Vuur en water reinigen de ziel en het lichaam. Het is geen toeval dat deze nacht vreugdevuren worden verbrand en overgoten met water. En ook, volgens de borden, moet je voor zonsondergang in een badhuis of een vijver zwemmen en bij zonsopgang in de dauw lopen.

Stap 2

Volgens de legende wordt de nacht op Ivan Kupala geassocieerd met liefde. Geliefden springen over het vuur, hand in hand. De meisjes lezen de kransen en sturen ze met brandende kaarsen de rivier op. Volgens de tradities van de Slaven was het de grappigste nacht van het jaar.

Stap 3

Legenden zeggen dat de meest mysterieuze en mysterieuze bloem bloeit tijdens de vakantie van Ivan Kupala. Dit is een varenbloem. Hoewel niemand de bloeiende varen zag. Velen droomden er echter van hem te zien. Alleen hoevelen probeerden in de nacht van Ivan Kupala zijn geheim te onthullen, ze konden het niet. Niemand kon zien hoe de varen bloeit.

Stap 4

Ze zeiden dat deze varen in het meest afgelegen struikgewas groeit. En de weg ernaartoe wordt bewaakt door alle boze geesten van het bos, die degenen die het waagden om een bloeiende varen te vinden, de moeilijkste en vreselijkste beproevingen sturen. Als er een persoon is met een sterke wil die een bloem kan vinden, dan zal hij de eigenaar worden van talloze schatten. En het pad naar rijkdom zal voor hem diezelfde varen openen.

Stap 5

In de nacht van Ivan Kupala komen alle boze geesten tot leven en schaden mensen. Op deze dag moet je voorzichtig zijn. Zet brandnetels in huis, verbrand alsem in de schuur. En neem munt, alsem en knoflook mee. Dit wordt vooral aanbevolen voor jongens en meisjes om zichzelf te beschermen tegen zeemeerminnen, die erg actief zijn in de nacht van Ivan Kupala. En het branden van vreugdevuren en het overgieten met water zijn ook gericht tegen de hekserij van boze geesten.

Aanbevolen: