Hoe Kom Je Bij Het Paris Jazz Festival

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Paris Jazz Festival
Hoe Kom Je Bij Het Paris Jazz Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Paris Jazz Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Paris Jazz Festival
Video: Nils Frahm - Montreux Jazz Festival 2015 (Live) 2024, April
Anonim

Jazzliefhebbers zijn bekend met het jaarlijkse Paris Jazz Festival. De beste muzikanten van over de hele wereld komen naar Frankrijk om hun vaardigheden en talenten in al hun glorie te tonen.

Hoe kom je bij het Paris Jazz Festival
Hoe kom je bij het Paris Jazz Festival

instructies:

Stap 1

Het Paris Jazz Festival is al enkele jaren gastheer van een park genaamd Parc Floral. Deze naam vertaalt zich letterlijk als "bloeiend park". En dit is echt zo - het herbergt een grote botanische tuin. De plaats voor het festival is niet toevallig gekozen: de organisatoren zeggen dat je in het park de gelijktijdige eenheid van de mens met muziek en de natuur kunt voelen. Aangezien het festival enkele maanden wordt gehouden (het begint eind mei en duurt bijna tot september), gaven de Fransen het een tweede naam - Musical Summer. Elke zaterdag en zondag vinden er concerten plaats. U betaalt geen entree, u hoeft alleen de entree tot het park te betalen (maximaal 2 euro).

Stap 2

Als je een beperkt budget hebt of geld wilt besparen, zul je "wild" moeten gaan. Schrik niet - het is niet zo moeilijk om zelf een hotel te kiezen, de consulaire vergoeding te betalen en een visum aan te vragen. Het belangrijkste is om vooraf een visum te regelen en niet alles tot het laatst uit te stellen, anders mis je misschien een unieke kans om naar een jazzfestival te gaan. Het recht om Frankrijk binnen te komen kost je ongeveer 3000 roebel. U kunt het hotel en de tickets op internet kiezen en uw verblijf betalen met een bankkaart. In dat geval moet je de adressen van de concerten en alle informatie over het festivalprogramma opzoeken op de website parisjazzfestival.fr.

Stap 3

Wilt u geen tijd verspillen met in de rij staan bij banken en visumservice? Maak dan gebruik van de diensten van reisbureaus. Tegenwoordig bieden veel operators rondleidingen aan met een rijk programma en jazzuitvoeringen die u niet mag missen. Omdat concerten meestal 's avonds plaatsvinden, wacht u overdag een spannend programma met excursies, drie maaltijden per dag en hotelovernachtingen. Profiteer van aanbiedingen van gerenommeerde touroperators.

Aanbevolen: