Hoe Russische Volksfeesten Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Russische Volksfeesten Te Vieren?
Hoe Russische Volksfeesten Te Vieren?

Video: Hoe Russische Volksfeesten Te Vieren?

Video: Hoe Russische Volksfeesten Te Vieren?
Video: Десятизаходная резьба в два направления. 2024, Mei
Anonim

Het Russische volk heeft altijd goed kunnen werken en plezier hebben. Je kunt nu zelfs een oude vakantie vieren met liedjes, dansen, grappen. Interessante waarzeggerij, heerlijke oude gerechten en veel positieve emoties wachten op je.

Hoe Russische volksfeesten te vieren?
Hoe Russische volksfeesten te vieren?

instructies:

Stap 1

Russische volksfeesten beginnen met het nieuwe jaar. In vergelijking met andere vieringen is deze nog vrij jong, aangezien deze vanaf 1700 op 1 januari werd gevierd. Geen enkele belangrijke gebeurtenis is compleet zonder een feest, inclusief deze. Bereid heerlijk eten. Er moeten precies 12 gerechten op tafel staan, dan wachten voorspoed en overvloed op je het komende jaar.

Stap 2

Zoek een plaats op tafel voor Russisch volksvoedsel. Maak taarten met verschillende vullingen. Rooster de big met boekweitpap (als het niet het jaar van het varken is). Plaats een schaal met zuurkool, augurken, serveer kruimelige aardappelen met boter.

Stap 3

De volgende feestdag valt op de avond van 6 januari. Vier kerstavond vrolijk. Probeer niet te eten tot de eerste ster, en trakteer je familie dan op sochiv - het belangrijkste kerstgerecht. Om dit te doen, kook je tarwekorrels gedurende 2 uur in water en voeg je er gemalen maanzaad, honing en fijngehakte noten aan toe. Regel waarzeggerij deze nacht.

Stap 4

Steek een kaars aan en laat de was in het water druppelen. Als het afkoelt, kijk hoe de contouren eruit zien, dit wacht op je in de toekomst. Een ongetrouwde dame, die naar bed gaat, laat haar zeggen: "De verloofde-moeder, kom verkleed naar me toe." Wie die nacht van haar droomt, kan een zielsverwant worden.

Stap 5

Alle wintervakanties tot Driekoningen hebben plezier, zoals het Russische volk ze vierde. Rijd de heuvel af, indien mogelijk, dan te paard. Het is geweldig als je naar de natuur gaat. Steek bij de datsja, in het dorp, een samovar aan. Drink thee met bagels en taarten met vrienden of familie.

Stap 6

Je kunt prijzen aan een houten paal hangen, en de meest gedurfden laten proberen ze te pakken te krijgen. Dergelijk Russisch volksvermaak zal amuseren en laten zien wie de handigste is.

Stap 7

De voorjaarsvakantie vervangt de wintervakantie. Vergeet niet om op 1 maart vroeg op te staan om de zonsopgang te ontmoeten. Op deze dag begroetten de Russen de zonnegod Yarila.

Stap 8

Bak op de lente-equinox van 22 maart broodvogels van roggemeel, doe er een munt in. Wie de talisman krijgt, zal geluk in het verschiet hebben.

Stap 9

Probeer op 7 april gezond en goed gevoed te zijn en geld bij je te hebben. Immers, als je de Annunciatie doorbrengt, zal dit het hele jaar zijn.

Stap 10

Vier de Russische nationale feestdag Ivan Kupala-dag op 7 juli. Laat de meisjes kransen weven, kleden ze voor zichzelf en de jongens. Dames kunnen ouderwetse overgooiers dragen. Toegegeven, het is niet erg handig om over een vuur in hen te springen en dan iets anders aan te trekken. Leid rondedansen, zing volksliederen, deuntjes. Ga picknicken in de natuur.

Stap 11

Vier 4 november met een prachtige bruiloft. Huwelijken op Kazanskaya zijn immers succesvol. Als je al getrouwd bent of nog geen heer in gedachten hebt, voer dan rituelen uit om nog mooier en charmanter te worden. Zelfzorg geeft op deze dag zichtbaar resultaat. Bereid iets lekkers om iedereen aan tafel gezond te houden.

Aanbevolen: