Hoe Kom Je Bij Sea Day In Japan

Hoe Kom Je Bij Sea Day In Japan
Hoe Kom Je Bij Sea Day In Japan

Video: Hoe Kom Je Bij Sea Day In Japan

Video: Hoe Kom Je Bij Sea Day In Japan
Video: AKIHABARA - Japan's Anime Headquarters 2024, Mei
Anonim

Sea Day in Japan is een jaarlijkse feestdag die wordt gevierd op de derde maandag in juli. De wortels gaan terug naar het verre verleden, in 1876, toen de Japanse keizer op de stoomboot "Meiji" de noordelijke prefecturen toerde en veilig terugkeerde naar de haven van Yokohama op 20 juli. Deze datum werd in 1941 vereeuwigd onder de naam "Maritime Jubilee".

Hoe kom je bij Sea Day in Japan
Hoe kom je bij Sea Day in Japan

Na de herziening van de wet met betrekking tot nationale feestdagen in Japan, sinds 1996, wordt 20 juli in het land de Dag van de Zee en een officiële feestdag. Het symbool van de vakantie is een vlag met een papieren boot gemaakt van blauwe, rode, gele en groene kleuren.

In 2003 werd Sea Day in Japan uitgesteld tot de derde maandag in juli. Deze feestdag gaat gepaard met tal van plechtige evenementen, de opening van nieuwe mariene structuren, felicitaties gericht aan al diegenen wiens activiteiten op enigerlei wijze verband houden met het zee-element.

Om naar de viering van Sea Day in Japan te gaan, moet je allereerst zorgen voor het verkrijgen van een visum. Hiervoor dient u contact op te nemen met een van de Japanse consulaten in Rusland. Dit kan via de contactgegevens van de ambassade op de website emb-japan.go.jp.

Zorg goed voor je woonplaats in Japan. Een kamer in een van de hotels boekt u best vooraf online. Typ hiervoor de bijbehorende aanvraag in het zoekprogramma en selecteer een van de vele aanbiedingen. Een voorbeeld van een dergelijke site die diensten aanbiedt voor het boeken van kamers in hotels in Tokio is de dienst pososhok.ru/oteli-tokio.

Ook is het beter om vooraf een vlucht naar Japan te boeken. Dit kan rechtstreeks bij de ticketkantoren van de luchtvaartmaatschappij of op een van de sites die vergelijkbare diensten aanbieden, bijvoorbeeld op de bron: spravochnik_po_aviapereletam / yaponiya.

Om de Sea Day in Japan te bezoeken, kunt u ook profiteren van speciale aanbiedingen van reisorganisaties. In dit geval neemt het reisbureau in de regel de visumverwerking en hotelboeking over. Ga naar een van de websites van bedrijven die reizen naar Japan aanbieden en lees de servicevoorwaarden.

Aanbevolen: