Hoe Kom Je Bij Het Maritiem Festival In Finland

Hoe Kom Je Bij Het Maritiem Festival In Finland
Hoe Kom Je Bij Het Maritiem Festival In Finland

Video: Hoe Kom Je Bij Het Maritiem Festival In Finland

Video: Hoe Kom Je Bij Het Maritiem Festival In Finland
Video: Top 10 Things to Do in Helsinki, Finland 2024, Mei
Anonim

Het Maritiem Festival in Finland is een favoriete vakantie voor iedereen die gepassioneerd is door het waterelement, schepen en zich een zeeman in hart en nieren voelt. Het evenement vindt jaarlijks plaats en trekt duizenden toeristen uit verschillende landen.

Hoe kom je bij het Maritiem Festival in Finland
Hoe kom je bij het Maritiem Festival in Finland

Het Maritiem Festival wordt gehouden in de stad Kotka, gelegen aan de monding van de Kumijoki-rivier aan de oevers van de Finse Golf. De belangrijkste actie vindt plaats in de stadshaven. Het is daar dat zeilraces, demonstraties van nieuwe oorlogsschepen en beroemde zeilschepen plaatsvinden, evenals verschillende wedstrijden. Het Kotka Festival is een familiefeest. Kleine toeschouwers hebben iets te zien. De vakantie biedt een uitgebreid programma voor kinderen. Kinderen kunnen een bezoek brengen aan het Maretarium, een enorm aquarium met de fauna en flora van de Oostzee. Zo'n excursie zal niet alleen interessant zijn voor kinderen, maar ook voor hun ouders. Ook worden er in het kader van het Zeefestival verschillende muziekwedstrijden gehouden: een zeeliedfestival, een jazzfestival.

Het Finse Maritiem Festival wordt jaarlijks gehouden. Het begint op de laatste donderdag van juli en eindigt op zondag. Dit evenement is geopend. De toegang tot alle shows is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Het volstaat om op het juiste moment in de badplaats Kotka aan te komen.

De handigste manier om Kotka te bereiken is vanuit St. Petersburg. Door deze stad rijden buslijnen naar Helsinki en u bent snel en comfortabel ter plaatse. Daarnaast kun je in Vyborg een taxi huren die je voor ongeveer 25 euro brengt.

Als je besluit om met de trein naar Kotka te reizen, koop dan een treinkaartje tussen Moskou en Helsinki. En neem dan vanuit de hoofdstad van Finland een reguliere bus naar je bestemming. De wegen in het land zijn glad, dus uw reis zal plezierig zijn.

Eigenaren van jachten komen bij voorkeur over zee aan op het Kotka Maritime Festival. Tot hun dienst zijn er prachtige jachthavens in de stad, waar alle mogelijkheden zijn om uit te rusten en uw schip te inspecteren op eventuele problemen.

Om op vakantie naar Kotka te gaan, moet je een Fins visum aanvragen. Dit kan bij het Consulaat-Generaal van Finland, nadat u vooraf op de website heeft aangegeven welke documenten u nodig heeft.

Aanbevolen: