Hoe Hollandse Open Monumentendagen Te Zien

Hoe Hollandse Open Monumentendagen Te Zien
Hoe Hollandse Open Monumentendagen Te Zien

Video: Hoe Hollandse Open Monumentendagen Te Zien

Video: Hoe Hollandse Open Monumentendagen Te Zien
Video: Open monumenten dag 2021 2024, April
Anonim

Elk jaar komen er duizenden toeristen naar Nederland - een land met veel bezienswaardigheden en een interessante geschiedenis. Tot de bezienswaardigheden in Nederland behoren tal van musea en tentoonstellingen, waarvoor u kaartjes moet kopen. De dagen van historisch erfgoed, waarin de deuren van culturele instellingen voor iedereen openstaan, zullen aanzienlijk helpen om geld te besparen.

Hoe Hollandse Open Monumentendagen te zien
Hoe Hollandse Open Monumentendagen te zien

Deze feestdagen worden jaarlijks gehouden, elk tweede weekend van september, dus u moet naar de specifieke data kijken in de kalender van het lopende jaar. Een andere naam voor de feestdagen is Open Monumentendag. Tegenwoordig zijn honderden historische gebouwen en cultureel erfgoed gratis te bezoeken. Tegelijkertijd worden alleen op deze dagen enkele van die instellingen die normaal gesloten zijn voor bezoek, geopend voor buitenstaanders. Het excursieprogramma met deelname van gidsen stelt u in staat om de geschiedenis en cultuur van Nederland van binnenuit te leren kennen en is helemaal gratis. Dit evenement wordt meestal door tot tweederde van alle Nederlandse gemeenten bezocht, dus in deze periode worden reizen naar Nederland door maximaal een miljoen toeristen gekocht.

Elk jaar verandert het hoofdthema van de dagen van het historisch erfgoed, naast de opening van musea en archieven, organiseert het programma festivals, historische reconstructies van gebeurtenissen die belangrijk zijn voor het land en andere culturele evenementen. Als het enige nadeel van een dergelijk programma kan alleen worden opgemerkt dat het simpelweg onmogelijk is om alle interessante plaatsen in twee dagen fysiek te bezoeken.

Om deze cultuurvakantie te bezoeken, moet je naar Nederland. Dit kan op twee manieren: zelfstandig of met hulp van een reisbureau. In het eerste geval is vakantie in Nederland mogelijk na ontvangst van een inreisvisum. Ze heeft een buitenlands paspoort nodig dat niet eerder verloopt dan drie maanden na de datum van terugkeer, twee foto's, retourtickets, documenten die de aanwezigheid van een hotelreservering bevestigen, betaling van een consulaire vergoeding, een verplichte ziektekostenverzekering en het invullen van een speciale vragenlijst. Al deze documenten worden ingediend bij de Nederlandse Ambassade.

Als u meer vertrouwen wilt hebben in de kwaliteit van uw vakantie, moet u deze aan een reisorganisatie toevertrouwen. In dit geval zullen de medewerkers u niet alleen helpen bij het kiezen van de meest geschikte, maar ook bij het opstellen van alle benodigde documenten. Maar je moet ze wel van tevoren gaan verzamelen, anders heb je misschien gewoon geen tijd om in het tweede weekend van september het land in te komen.

Aanbevolen: