Hoe Kom Je Bij Het Rotterdam Harbour Festival

Hoe Kom Je Bij Het Rotterdam Harbour Festival
Hoe Kom Je Bij Het Rotterdam Harbour Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Rotterdam Harbour Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Rotterdam Harbour Festival
Video: Festival Clindoeil l RGN l 2024, Mei
Anonim

De Nederlandse stad Rotterdam is al tientallen jaren gastheer van een van de grootste en meest feestelijke evenementen ter wereld. Dit is een havenfestival dat jaarlijks in het eerste weekend van september plaatsvindt.

Hoe kom je bij het Rotterdam Harbour Festival
Hoe kom je bij het Rotterdam Harbour Festival

Het havenfestival in Rotterdam is erg populair. Om eraan deel te nemen, verzamelen zich in het eerste weekend van september enkele honderdduizenden mensen in deze stad, waaronder veel toeristen. Kom daarom, als je vuurwerk, concerten, thematentoonstellingen, bootparades etc. wilt zien, vooraf naar Rotterdam, of boek in ieder geval een paar weken voor de vakantie je hotelkamers. Anders bestaat het risico dat u door de toestroom van toeristen nergens kunt overnachten.

In Rotterdam is het probleem van het gebrek aan gratis parkeerplaatsen op gewone dagen acuut en op een havenvakantie wordt het bijna onmogelijk om een auto dichter bij de haven te parkeren. Als je besluit een auto te huren, kom dan vroeg, anders loop je het risico het evenement te missen door te veel tijd te besteden aan het zoeken naar een parkeerplaats. Het zal veel gemakkelijker zijn om er te komen met het openbaar vervoer, nadat de route van tevoren is aangegeven.

Aangekomen in Rotterdam, check het vakantierooster en schets de activiteiten die voor jou het meest interessant zijn. Dit zal u helpen te bepalen waar u als eerste heen moet. Bovendien is het de moeite waard om te bedenken dat niet alle evenementen in het kader van de havenvakantie gratis zijn. Tickets voor concerten en excursies kunnen oplopen tot 3-5 euro. Neem voor het geval wat geld mee om de meest interessante evenementen te kunnen zien. Als u van plan bent om tankers, helikopters, rivierboten, enz. te bezoeken, houd er dan rekening mee dat u voor zo'n plezier extra moet betalen. Plan uw uitgaven van tevoren.

Bereid u voor om een hele dag of zelfs twee dagen aan een havenvakantie te besteden. Alleen in de haven van Rotterdam, de grootste haven van Europa, kun je binnen een paar uur vele fascinerende en unieke excursies bezoeken, een "lichtparade" zien, een demonstratie van de beste maritieme technologie, luisteren naar interessante verhalen over de eigenaardigheden van de moderne schepen, enz.

Aanbevolen: