Hoe Een Maanverjaardag Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Maanverjaardag Te Bepalen?
Hoe Een Maanverjaardag Te Bepalen?

Video: Hoe Een Maanverjaardag Te Bepalen?

Video: Hoe Een Maanverjaardag Te Bepalen?
Video: Taart bakken voor 15e Verjaardag | Anne.mijn 2024, April
Anonim

Zelfs iemand die niet in astrologie gelooft, kan niet anders dan toegeven dat de beweging van hemellichamen als de zon en de maan een zeer merkbaar effect heeft op het leven van mensen op onze planeet. Als de zon de aarde van warmte voorziet, en dit proces bepaalt haar invloed op het leven, dan wordt de invloed van de maan bepaald door de nabijheid van zo'n enorme massa tot het oppervlak van de planeet. Beide factoren zijn cyclisch, maar als bijna iedereen de binding van hun geboorte aan de zonnecyclus (maand en dag) kent, kunnen maar weinigen zeggen op welk punt van de maancyclus deze gebeurtenis plaatsvond.

Hoe een maanverjaardag te bepalen?
Hoe een maanverjaardag te bepalen?

instructies:

Stap 1

Geef zo nauwkeurig mogelijk de tijd en plaats van je geboorte op om te bepalen op welke maandag deze prachtige gebeurtenis viel. Als de zonnecyclus wordt bepaald door de tijd die de aarde nodig heeft om een omwenteling rond de zon te voltooien (een jaar), dan wordt de maancyclus bepaald door de tijd van één volledige omwenteling van de nachtster rond onze planeet. Deze periode is 29,6 dagen en wordt daarom niet in jaren gemeten, maar alleen in maanden. Het begin en einde van maandagen worden bepaald door de opkomst en ondergang van de maan en vallen daarom niet samen met het begin van een gewone dag en hebben zelfs een verschillende duur. Daarom is het tijdstip van je geboorte ook van belang om het volgnummer van de maandag te bepalen. En omdat de tijd wordt bepaald door de tijdzone, moet de geboorteplaats ook deelnemen aan de berekeningen.

Stap 2

Gebruik bijvoorbeeld internetbronnen om erachter te komen of uw geboortedatum overeenkomt met de zonnekalender met de dag van de maankalender. Kies een dienst die rekening houdt met zoveel mogelijk factoren - datum, tijd, tijdzone en geboorteplaats. U kunt bijvoorbeeld de service op de pagina gebruiken https://www.goroskop.org/luna/form.shtml. Hier wordt het gegevensinvoerformulier in een tabel van vijf secties geplaatst. In de eerste moet u de geboortedag en -maand selecteren in de vervolgkeuzelijsten en het geboortejaar in het tekstveld schrijven. In het tweede deel moet u de dag en minuut van de geboorte aangeven (indien bekend). In de derde - de tijdzoneverschuiving ten opzichte van de tijd in Moskou. In de vierde regel kunt u ofwel de plaats waar u geboren bent uit de lijst selecteren, ofwel de geografische coördinaten invoeren. En in het laatste gedeelte kunt u aangeven welke astrologische interpretatie van de auteurs (Pavel en Tamara Globa, S. A. Vronsky, Albert de Grote) uw maanverjaardag samen met het resultaat van de berekening zou willen lezen

Stap 3

Druk op de knop "maand, de exacte tijd van het begin en einde van deze dag, waarin de maan zich in het sterrenbeeld van de dierenriem bevond, zijn fase, coördinaten, enz." Er zullen ook uw gekozen astrologische interpretaties van de maandag van uw geboorte zijn.

Aanbevolen: