Zo Bereid Je Je Voor Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Bereid Je Je Voor Op Je Verjaardag
Zo Bereid Je Je Voor Op Je Verjaardag

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Je Verjaardag

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Je Verjaardag
Video: PDS: Zo bereid je je voor op een feestje of bruiloft als je darmklachten hebt! 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is een feestdag waarop de held van de gelegenheid zichzelf kan plezieren met alles wat hij wil. Een keer per jaar word je het voorwerp van ieders aandacht, alle felicitaties en lofprijzingen worden op je verjaardag alleen aan jou gericht. Ik wil deze dag op de een of andere manier op een speciale manier doorbrengen, en een goede vakantie vereist natuurlijk een goede voorbereiding.

Zo bereid je je voor op je verjaardag
Zo bereid je je voor op je verjaardag

instructies:

Stap 1

Eerst moet u beslissen over een lijst met genodigden. Zet voor het gemak geen mensen op een rijtje in je hoofd, maar maak een lijstje in een notitieboekje, dan vergeet je zeker niemand. Iedereen die je op je verjaardag wilt zien, moet van tevoren worden gewaarschuwd, ongeveer een week van tevoren zouden mensen een mondelinge of schriftelijke uitnodiging moeten krijgen, omdat iedereen zijn plannen moet aanpassen.

Stap 2

Nadat de lijst met gasten is uitgedacht, moet u beslissen waar u de vakantie gaat vieren. Over het algemeen heb je twee opties. Of je regelt in je eentje een verjaardag (thuis, buitenshuis, op het platteland), of je gaat naar een café of restaurant.

Stap 3

Als je neigt naar een restaurantoptie, dan is het organiseren van een vakantie vrij eenvoudig. Je moet bellen of naar de plek komen die je leuk vindt en van tevoren een tafel reserveren. Stel het niet uit tot het laatste moment! Het zal uiterst onaangenaam zijn als op de dag voor de vakantie blijkt dat er geen vacatures meer zijn. Een van de voordelen van zo'n vakantie is dat u geen traktatie hoeft te bereiden en dat elke gast zijn eigen eten naar eigen smaak kan bestellen. Het is het beste om meteen te reserveren, inclusief drankjes en snacks. U kunt bij hen uw vakantie beginnen terwijl de hoofdgerechten worden bereid. Kies een ruime zaal waar je kunt dansen. Als het bedrijf groot en rumoerig is, is het logisch om een aparte hal of zone te bestellen om anderen niet te veel te storen.

Stap 4

Als de verjaardag alleen wordt gehouden, lijken de problemen met de organisatie veel groter. Eerst moet je nadenken over het menu. Probeer bij het bedenken van gerechten rekening te houden met de smaak van alle aanwezigen, zodat het niet gebeurt dat de enige vegetariër in het gezelschap honger heeft, aangezien alle gerechten met vlees zijn. Maak een boodschappenlijstje en ga winkelen.

Stap 5

Denk eraan, gasten verwachten plezier te hebben op je verjaardag, niet om te werken! Daarom hoef je niemand te dwingen om jezelf te helpen. U hoeft alleen hulp van gasten te accepteren als zij deze zelf aanbieden. Bedenk wanneer er een verandering van gerechten zal zijn, zodat gasten geen honger hebben terwijl ze wachten op iets warms. Al het eten in één keer op tafel zetten is ook niet de moeite waard, iets heeft tijd om af te koelen of te smelten zonder dat het in iemands bord komt.

Stap 6

Verjaardag is niet alleen een feestelijk diner, maar ook entertainment. Als er niet genoeg ruimte in het appartement is, nodig dan uw gasten uit om sedentaire spelletjes te spelen, bijvoorbeeld associaties of het raden van de woorden op het voorhoofd. Als de ruimte het toelaat, kun je pantomime spelen (wanneer je een woord of uitdrukking moet laten zien zonder woorden) of dansen. Vergeet je buren niet! Late luide dansen zijn waarschijnlijk niet naar hun smaak. In het ideale geval kun je na een huisfeest naar een nachtclub gaan, zo'n verandering van omgeving zal naar ieders smaak zijn.

Aanbevolen: