Doe Het In Januari

Doe Het In Januari
Doe Het In Januari

Video: Doe Het In Januari

Video: Doe Het In Januari
Video: Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee 2024, April
Anonim

Wat te doen tijdens de wintervakantie? Geniet van het chatten met familie en vrienden! Er zijn veel redenen voor zulke bijeenkomsten! Dit gaat niet alleen over het traditionele nieuwjaarsfeest en Driekoningenfeesten.

Doe het in januari
Doe het in januari

In januari is het ook gepast om de peetouders te bezoeken, mensen uit te nodigen waarvoor je dankbaar bent en klasgenoten te ontmoeten op Tatjana's dag. Wat is nog meer de moeite waard?

Ga voor vis en noten

Als het buiten koud is, neemt de productie van lipiden in de huid af, die deze beschermen tegen agressie van buitenaf. Omega-3- en omega-6-zuren helpen de synthese van vetten te verbeteren. De meeste zijn te vinden in zalm, haring, tonijn en walnoten. Eet wekelijks 250 gram zeevis, elke dag 5 noten.

Verzamel heilig water

De Grote Zegening van Water wordt op 19 januari gehouden in Driekoningen. Als je niet naar de kerkdiensten kunt, kun je water putten uit een gewone kraan. Op Driekoningennacht heeft ze ook genezende krachten. Houd een vat met wijwater naast de pictogrammen.

Regel een kerstvakantie voor kinderen

Het maakt niet uit dat de nieuwjaarsfeestjes al voorbij zijn. Op 30 januari vereerden de oude Slaven Moroz en zijn dochter Snegurochka. Dit is een reden om de kinderen van de buren in huis te halen en hun de legende te vertellen over hoe de Sneeuwmaagd verliefd werd op een man en weigerde terug te keren naar het noorden, hoewel ze wist dat met de komst van de lente het zou smelten.

Maak een wandeling na de sneeuwval

Sneeuw conditioneert de lucht door schadelijke deeltjes en onzuiverheden eruit te verwijderen. Is het je opgevallen hoe gemakkelijk het is om te ademen na een sneeuwstorm? Geef het lopen niet op bij koud weer - als het buiten min is, is er 30% meer zuurstof in de lucht dan bij warm weer. Tegelijkertijd zijn er veel minder virussen en microben.

Aanbevolen: