Hoe Maak Je Een Grappige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Grappige Verjaardag
Hoe Maak Je Een Grappige Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Grappige Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Grappige Verjaardag
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Volwassenen willen soms ontspannen, zich kinderlijk onbezorgd voelen. Een beetje gek doen en een grap uit het hart. Geef het gebruikelijke banket op en breng uw verjaardag door in een informele sfeer, met gelach en praktische grappen.

Hoe maak je een grappige verjaardag
Hoe maak je een grappige verjaardag

instructies:

Stap 1

Het is algemeen aanvaard dat vrolijke vakantiescenario's alleen geschikt zijn voor kindermatinees. Maar volwassenen kunnen de hoofdplot van elk beroemd sprookje nemen en op basis daarvan is het gemakkelijk om hun eigen idee samen te stellen. Geloof dat geen van de gasten zal weigeren zich een tijdje als een kind te voelen. Zorg ervoor dat u mensen van tevoren waarschuwt hoe u het feest wilt vieren. Zodat je respectabele familielid niet in een lastige situatie terechtkomt, de rol van een frivool konijntje heeft gekregen, en je jonge nichtje geen afgeleefde oude vrouw hoeft te spelen.

Stap 2

Het is beter om een bekend en pretentieloos werk te nemen. Nodig bijvoorbeeld je vrienden uit voor een theekransje bij de "Fly-tsokotukha". Toon een beetje fantasie en je vrienden zullen graag een vrolijke dans van insecten en vlinders in een open plek in het bos uitbeelden, genieten van thee met bagels en bessen. Ze zullen de aangeboden grappige wedstrijden niet weigeren, waarin ze hun dappere dapperheid kunnen tonen en een opgewekt karakter kunnen tonen. De intrige van de avond wordt een duel tussen een formidabele spin en een dappere mug. Zijn rol zal natuurlijk worden gespeeld door de jarige zelf, die welverdiende geschenken in ontvangst neemt na de overwinning en trots is op zijn moed om de koningin van het bal te redden.

Stap 3

Als de aanwezigheid van kinderen op het feest niet is gepland, kan een meer volwassen versie van de verjaardag worden aangeboden. Stel je de verbazing en lichte verbijstering voor van degenen die voor de viering waren uitgenodigd toen verschillende mensen de zaal binnenstormden in carnavalsmaskers en heldere kostuums. Flappers met slingers en kleurrijke confetti, onstuimige dans van kwaadaardige piraten zullen zelfs een zeer serieus persoon aan het lachen maken. Organiseer een feestelijke gijzeling, die gevraagd zal worden om meteen een simpele taak uit te voeren. En drink dan zeker op de gezondheid van de jarige.

Stap 4

Voor jonge en actieve mensen is een vakantiescenario met een lichte erotische hint geschikt. Speel de scène na waarin de held van de gelegenheid bij de dokter wordt onderzocht. De rol van zijn lieftallige verpleegsters zal met succes worden uitgevoerd door uitgenodigde professionele dansers, en champagne gebruiken als medicijn voorgeschreven door de dokter. Flessen moeten van tevoren worden versierd (verpakken in papieren zakken, etiketten met opschriften ophangen). Wees niet bang om je verbeeldingskracht te tonen, je verlangens moediger te belichamen - en dan zul je zeker een heldere, onvergetelijke verjaardag krijgen.

Aanbevolen: