Hoe Mama's Verjaardag Te Organiseren

Inhoudsopgave:

Hoe Mama's Verjaardag Te Organiseren
Hoe Mama's Verjaardag Te Organiseren

Video: Hoe Mama's Verjaardag Te Organiseren

Video: Hoe Mama's Verjaardag Te Organiseren
Video: 24 GENIUS DIYS VOOR HET BESTE FEEST OOIT 2024, April
Anonim

Op een verjaardag is het het beste om mama te beschermen tegen het bereiden van feestelijke gerechten voor alle genodigden en om een feest te organiseren in een restaurant. En om de avond te laten opvallen tussen andere vakanties, is het noodzakelijk om over een programma na te denken, waarvan elk van de punten natuurlijk aan het feestvarken zal worden gewijd.

Hoe mama's verjaardag te organiseren
Hoe mama's verjaardag te organiseren

instructies:

Stap 1

Bedenk wat voor soort vakantie je moeder het liefst zou hebben. Misschien houdt ze van huisfeesten met familie of vrienden, maar waarschijnlijk wil ze die dag graag een restaurant bezoeken of naar het theater. Een andere optie om te vieren is een gezamenlijke reis naar het landhuis of op vakantie. Plan een speciaal evenement op basis van de voorkeuren van je moeder.

Stap 2

Neem contact op met familie en vrienden van mama die in andere regio's wonen. Nodig ze uit voor het feest. Om niet iedereen in hetzelfde appartement te vestigen, huur een geschikte kamer of boek een hotelkamer.

Stap 3

Huur een restaurant of café als je thuis geen kersttraktatie wilt bereiden. Bestudeer het menu vooraf, bestel de organisatie van een banket. Het is veel handiger wanneer snacks en warme maaltijden op de afgesproken tijd op tafel worden geserveerd. Anders moeten gasten het menu van het restaurant bestuderen en wachten tot de bestelde gerechten zijn bereid.

Stap 4

Vraag elk van de genodigden (of een getrouwd stel) na te denken over hun felicitaties. Je kunt de stijl van het feest bepalen, bijvoorbeeld je moeder een Hawaiiaans feest of een feest in Hollywood-stijl geven, het hangt allemaal af van de voorkeuren van het feestvarken. Geef het woord aan elke felicitatie, begeleid het met vriendelijke opmerkingen.

Stap 5

Verras je moeder. Een bijzonder dierbare gast kan bijvoorbeeld midden in een vakantie arriveren. Of de restaurantbeheerder kan mama vragen om naar buiten te gaan over de geparkeerde auto, en er is vuurwerk.

Stap 6

Vergeet quizzen en wedstrijden niet. Om het programma te diversifiëren, kiest u de meest proactieve moedervriend met ervaring in de rol van toastmeester. Of neem de verantwoordelijkheid voor jezelf. Diverse raadsels, gedichten, quizzen en prijsvragen zijn bijzonder welkom (verplaatsen is ook mogelijk, mits de ruimte het toelaat).

Stap 7

Vergeet de muziek niet. Het is goed mogelijk dat de genodigden de hits van de afgelopen jaren willen onthouden, dus schrijf van tevoren de favoriete liedjes van je moeder op of onderhandel met de artiesten.

Aanbevolen: