Hoe Teken Je Een Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Cadeau
Hoe Teken Je Een Cadeau

Video: Hoe Teken Je Een Cadeau

Video: Hoe Teken Je Een Cadeau
Video: How To Draw A Christmas Present 2024, Maart
Anonim

Het is erg leuk om cadeaus te krijgen. Maar er zijn situaties waarin veel geschenken worden gegeven en je op de een of andere manier de gever van de geschenken moet identificeren en gewoon een goede wens aan het geschenk zelf moet toevoegen. Hiervoor kwamen ze op het idee om cadeaus te signeren. En dat kan op verschillende manieren.

Leuke verrassingen
Leuke verrassingen

Noodzakelijk

  • Papier (gekleurd)
  • Lijm
  • De potloden
  • Markeringen
  • Markeringen
  • ansichtkaarten

instructies:

Stap 1

Het is het beste om een cadeau te ondertekenen als het is verpakt in inpakpapier. De makkelijkste manier is om je wensen er direct op te schrijven met gekleurde stiften. Het is het beste als de kleuren van de stiften contrasteren met de kleur van het inpakpapier, zodat de letters opvallen van de achtergrond en goed leesbaar zijn.

Stap 2

Je kunt ook ansichtkaarten gebruiken die al de wensen hebben die je nodig hebt. Het enige dat nog op de ansichtkaart staat, is uw naam te ondertekenen en deze vervolgens aan het geschenk te bevestigen.

Stap 3

De volgende methode is arbeidsintensiever, maar ook mooier. Voor het ondertekenen van cadeaus hebben we stroken papier nodig waarop u uw wensen kunt schrijven of voorprinten op een printer. Vervolgens wordt de tekst figuurlijk uitgesneden en op de geschenkdoos geplakt. Als je hiervoor gekleurd papier gebruikt, ziet het cadeau er veel indrukwekkender uit.

Aanbevolen: