Hoe Een Huwelijksverjaardag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Huwelijksverjaardag Te Vieren?
Hoe Een Huwelijksverjaardag Te Vieren?

Video: Hoe Een Huwelijksverjaardag Te Vieren?

Video: Hoe Een Huwelijksverjaardag Te Vieren?
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, Mei
Anonim

Een huwelijksverjaardag is een bepaalde mijlpaal die laat zien hoe sterk een gezin is. De traditie om deze jubilea te vieren is al lang geleden ontstaan. Wat zijn de hoogtepunten van dergelijke vieringen? Deze instructie zal kleine geheimen onthullen.

Hoe een huwelijksverjaardag te vieren?
Hoe een huwelijksverjaardag te vieren?

instructies:

Stap 1

Ten eerste heeft elke verjaardag zijn eigen semantische naam. Aanvankelijk worden bescheiden "chintz"- en "papieren" jubilea gevierd, wanneer een jong gezin net op de been is, de meest noodzakelijke dingen verwerft, het leven uitrust en relaties begint op te bouwen.

Stap 2

Na vele jaren van samenwonen, worden de "gouden" en "diamanten" jubilea gevierd, die niet alleen de materiële rijkdom laten zien die we samen hebben verworven, maar ook spirituele rijkdom, wanneer een geweldige levenservaring is opgedaan die met kleinkinderen kan worden gedeeld.

Stap 3

Elke huwelijksverjaardag moet vergezeld gaan van zijn eigen geschenken. Dus voor een leren bruiloft (drie jaar huwelijk) worden kleine leren dingen gepresenteerd: sleutelhangers, portemonnees, portefeuilles. Op de houten (de vijfde huwelijksverjaardag) brengen gasten verschillende houten producten mee. Voor het roze jubileum (10 jaar) moeten alle gasten met rozen komen. Op porselein (20 jarig bestaan) worden natuurlijk alleen borden en kopjes cadeau gedaan. En op het zilveren jubileum (25 jaar samen) wisselen man en vrouw zilveren ringen uit.

Stap 4

Als u besluit uw jubileum thuis door te brengen, zonder gasten, dan zorgen bloemen, rustige muziek en kaarsen voor een feestelijke sfeer. Bereid een romantisch diner voor, drink champagne, onthoud je beste momenten samen, kijk naar de foto's.

Stap 5

Als je van beweging houdt, organiseer dan een tour langs je favoriete plekken: waar je elkaar ontmoette, waar je voor het eerst je gevoelens aan elkaar bekende, waar je besloot je lot te binden.

Stap 6

U kunt eenvoudig uw beste vrienden uitnodigen en deze prachtige verjaardag met hen vieren. Dan is het beter om samen te komen in een rustig, gezellig café, waar je elkaar voor de bruiloft hebt ontmoet, zodat je de mogelijkheid hebt om te genieten van lyrische herinneringen.

Stap 7

En als je van lawaai en plezier houdt, waarom breng je deze avond dan niet door in de club. Je kunt tenslotte veel plezier hebben met je vrienden.

Stap 8

Het is mogelijk om de volgende verjaardag te vieren met een soort extreem. Misschien heb je er al lang van gedroomd om met een parachute te springen, waarom zou je dit idee niet tot leven brengen op een dag als deze. Er zullen veel indrukken zijn.

Stap 9

Nu wordt het populair om op een huwelijksverjaardag een tweede huwelijksceremonie met uw geliefde helft te organiseren. Dit is nog een reden om dat prachtige moment dat je in je jeugd hebt meegemaakt opnieuw te beleven.

Aanbevolen: