Wat Zijn De Wedstrijden Op De Bruiloft Voor Getuigen?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Wedstrijden Op De Bruiloft Voor Getuigen?
Wat Zijn De Wedstrijden Op De Bruiloft Voor Getuigen?

Video: Wat Zijn De Wedstrijden Op De Bruiloft Voor Getuigen?

Video: Wat Zijn De Wedstrijden Op De Bruiloft Voor Getuigen?
Video: Wat doen een ceremoniemeester, weddingplanner en getuigen? - Afl. 4/5 Hoe plan je een bruiloft? 2024, April
Anonim

Geen huwelijksfeest is compleet zonder getuigen. Dit echtpaar begeleidt de pasgetrouwden de hele dag en helpt hen veel. De pasgetrouwden moeten ook helpen tijdens het banket, wanneer getuigen zo nu en dan deelnemen aan verschillende wedstrijden - ze geven de bezette plaatsen terug, dan winnen ze de gestolen schoen terug, dan redden ze de ontvoerde bruid. Daarom is er in het arsenaal van elke toastmaster een aantal wedstrijden voor getuigen.

Wat zijn de wedstrijden op de bruiloft voor getuigen?
Wat zijn de wedstrijden op de bruiloft voor getuigen?

Truc-wedstrijden

Ei. Als je de meest extreme optie kiest, moet je een rauw kippenei nemen en de getuigen uitnodigen om het om de beurt door de kleding te rollen - de broek van de vriend van de bruidegom en de blouse of jurk van de vriendin van de bruid. Als je medelijden hebt met de kleerkast van de getuigen, die bij onhandige bewegingen beschadigd kan raken, kan het ei worden vervangen door een tafeltennisbal.

Snoep. Een getuige wordt op meerdere stoelen geplaatst, snoep wordt over haar uitgestrooid, één wordt op haar lippen gelegd. De getuige wordt uitgenodigd om alle gebakjes te verzamelen zonder zijn handen te gebruiken. Er is een lastigere versie van deze wedstrijd: de getuige wordt op stoelen gelegd, terwijl de getuige geblinddoekt is, de getuige wordt vervangen door een mannelijke gast en lekkernijen worden over zijn lichaam verspreid. Een nietsvermoedende omstander krijgt ook handsfree snoep aangeboden.

Wasknijpers. Meer dan 10 wasknijpers klampen zich vast aan de kleding van getuigen, de deelnemers worden geblinddoekt en aangeboden om, onder de stormachtige goedkeuring van het publiek, aan te raken om alles op te rapen.

Fatsoenlijke wedstrijden

noten. Op twee stoelen worden voor de deelnemers enkele noten neergelegd en afgedekt met een handdoek. De getuigen worden uitgenodigd om op stoelen te gaan zitten en te raden hoeveel noten de presentator heeft gezet.

Bloeiers: Getuigen krijgen wijde broeken met een elastische band, licht opgeblazen kleine ballonnen zijn verspreid over de speelplaats. De deelnemers zullen zoveel mogelijk ballen in hun broek moeten verzamelen zonder hun handen te gebruiken.

rechercheurs. Vijf kleine voorwerpen zijn verborgen in de kleding van twee gasten, de lijst van de "vermisten" wordt bekend gemaakt aan getuigen. Ze moeten alle dingen vinden. Vervul anders de wensen van de pasgetrouwden. Het kan zijn: een toast, een opruiende dans met een blinddoek, en anderen.

Brandweerlieden. Twee stoelen worden op afstand van elkaar geplaatst, rug aan rug, jassen met gedraaide mouwen worden eraan gehangen, een touw wordt onder de stoelen gelegd. Deelnemers worden uitgenodigd om rond hun stoel te rennen, hun mouwen uit te steken, een jas aan te trekken, vast te maken met alle knopen of een rits, op een stoel te gaan zitten en aan het touw te trekken, wie als eerste zal winnen.

Weet jij. Verificatie van getuigen voor kennis van interesses, voorkeuren, hobby's en feiten van de biografie van de echtgenoten. De toastmeester vraagt om beurten de getuige over de bruid en de getuige over de bruidegom. Opties voor vragen:

1) Wat is de naam van de vader van de bruid?

2) Favoriete gerecht van de bruid?

3) Hoe oud is het huisdier van de bruid? en soortgelijk;

1) De eerste auto van de bruidegom?

2) In welke troepen diende de bruidegom?

3) Welk merk telefoon heeft de bruidegom?

Bij foutieve antwoorden worden de getuigen uitgenodigd om de straftaken uit te voeren.

Aanbevolen: