Hoe Bruiloftskaarsen Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Bruiloftskaarsen Te Versieren?
Hoe Bruiloftskaarsen Te Versieren?

Video: Hoe Bruiloftskaarsen Te Versieren?

Video: Hoe Bruiloftskaarsen Te Versieren?
Video: Hoe Vrouwen Aanspreken in 5 Stappen 2024, April
Anonim

Er zijn speciale huwelijkskaarsen te koop, maar die kunnen de smaak van het bruidspaar niet altijd behagen, bovendien is het niet altijd mogelijk om kaarsen te vinden die passen bij de stijl van de rest van de decoratie. Zelf kaarsen versieren voor een bruiloft is eenvoudig - je hoeft alleen maar je fantasie te tonen.

Hoe bruiloftskaarsen te versieren?
Hoe bruiloftskaarsen te versieren?

instructies:

Stap 1

Denk van tevoren aan alle decoratie van het feest. Kaarsen zijn een klein decoratief element, maar ze moeten in harmonie zijn met het interieur van de hal en met de decoratie van de trouwtafel. Kaarsen moeten dit alles harmonieus aanvullen. Als uw huwelijksfeest een specifiek thema heeft (bijvoorbeeld marine), dan moeten kaarsen dit thema benadrukken.

Stap 2

Teken een schets van de toekomstige kaarsen in overeenstemming met de algemene inrichting van de hal. Zoek uit wat je nodig hebt om het plan te voltooien en decoratieve materialen in te slaan.

Stap 3

Smelt een onnodige kaars. De resulterende vloeibare paraffinewas wordt een lijm voor sieraden. Giet de paraffinewas in een diepe kop of steelpan. Onthoud dat het heel snel hard wordt, dus je moet ofwel heel snel werken of het constant opwarmen.

Doop de kaars in gesmolten hete paraffinewas en begin met het lijmen van de benodigde onderdelen - schelpen, kiezelstenen, kralen, enz. Laat de paraffine uitharden.

Stap 4

Giet de kaars zelf met wat decoratieve accenten. Deze optie is geschikt als u bijvoorbeeld besluit kaarsen met droogbloemen te stelen. Om dit te doen, heb je een kaarsenmal nodig, die je kunt kopen bij kunst- en ambachtswinkels.

Smelt de benodigde hoeveelheid paraffine, giet er bloemen of iets anders in, steek de lont in de vorm en vul deze met paraffine. Laten afkoelen.

Je kunt ook een gelkaars maken. In dit geval zijn alle decoratieve elementen duidelijk zichtbaar, alsof ze in een glazen bol zitten. Om dit te doen, hebt u gesmolten gel en een glazen kaarsenhouder nodig.

Stap 5

Probeer een bruiloftskaars voor scrapbooking te maken. Om dit te doen, maakt u een indruk op tissuepapier met een mooie krullende stempel, knipt u de resulterende figuur uit. Gebruik een lijmstift om de afbeeldingen op een stevige kaars te lijmen, wikkel ze in met vetvrij papier en verwarm ze. Versier de kaarsen vervolgens met kleine satijnen linten en kralen.

Aanbevolen: