Zo Bereid Je Je Bruiloft Voor

Inhoudsopgave:

Zo Bereid Je Je Bruiloft Voor
Zo Bereid Je Je Bruiloft Voor

Video: Zo Bereid Je Je Bruiloft Voor

Video: Zo Bereid Je Je Bruiloft Voor
Video: PDS: Zo bereid je je voor op een feestje of bruiloft als je darmklachten hebt! 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een prachtige en belangrijke gebeurtenis voor twee liefhebbende mensen. Je voorbereiden op een bruiloft is zowel aangenaam als lastig. Om de bruiloft op het hoogste niveau te houden en door alle aanwezigen te onthouden, is het noodzakelijk om het correct te organiseren.

Zo bereid je je bruiloft voor
Zo bereid je je bruiloft voor

Noodzakelijk

  • Uitnodigingen voor gasten, bloemen, linten, ballen, sjaals, trouwringen, jurk, bruidegompak, schoenen,
  • ondergoed, kousen, auto's, taart, bruidsboeket.

instructies:

Stap 1

Schrijf eerst een gedetailleerde lijst op van de dingen die u moet doen. Markeer met een lijst in de hand de taken die als eerste moeten worden voltooid.

Stap 2

Bedenk wie van uw familie of vrienden kan helpen bij de voorbereiding van de viering. Wijs een taakgebied toe aan elke assistent. Je vriendinnen kunnen het losgeld van de bruid afhandelen en de vrienden van de bruidegom zorgen voor de huwelijksstoet.

Stap 3

Denk goed na over het budget voor het komende feest. Bepaal wat je op je eigen bruiloft wilt zien en waar het geld precies naar toe gaat.

Stap 4

Nodig alleen uw naaste familieleden en vrienden uit voor de aanstaande ceremonie. Hoe graag u ook iedereen die u kent wilt uitnodigen, onthoud dat alles afhangt van uw financiële mogelijkheden. Probeer alles goed te berekenen.

Stap 5

Werk samen met je bruidegom om uitnodigingen voor gasten te selecteren Onderteken en mail ze. Als de genodigden in dezelfde stad wonen als jij, breng de uitnodigingen dan persoonlijk naar hen toe.

Stap 6

Plan je hele trouwdag van tevoren. Bereken ongeveer hoe lang het duurt voor een bepaalde ceremonie. Houd rekening met vrije tijd om overlap te voorkomen.

Stap 7

Bestel een restaurant en definieer de gewenste lijst met gerechten. Probeer rekening te houden met de smaak en voorkeuren van alle gasten. Haal alcoholische en niet-alcoholische dranken op.

Stap 8

Het is de moeite waard om na te denken over het decoreren van de feestzaal, die een huwelijksstemming zal creëren voor gasten en helden van de gelegenheid. Je kunt de kamer versieren met bloemen, linten, ballonnen, posters, enz.

Stap 9

Beslis over de uitnodiging voor host, fotografen en video-operator, stylist. Het is beter om reeds bewezen bedrijven te kiezen waar mensen die dit soort diensten verlenen werken.

Stap 10

Koop trouwringen, een jurk, een pak voor de bruidegom, schoenen, evenals alle benodigde accessoires, ondergoed, kousen.

Stap 11

Auto's bestellen voor het bruidspaar. Vergeet het extra vervoer voor alle gasten niet.

Stap 12

Denk samen met de toastmaster na over de muzikale begeleiding van de avond. Voor meer afwisseling kun je een accordeonist inhuren. De oudere generatie blijft tevreden. Haal trendy dancehits voor jongeren op. Bespreek alle wedstrijden met de gastheer. Misschien zullen sommigen van hen niet naar uw smaak zijn.

Stap 13

Controleer het aantal gasten twee weken voor de bruiloft. Bel alle genodigden op de lijst en zorg ervoor dat iedereen die je hebt uitgenodigd op het feest aanwezig is. Bel ook alle specialisten (toastmaster, fotograaf, telefoniste, stylist).

Stap 14

Bestel vooraf de taart en het boeket voor de bruid. Verduidelijk alle nuances van de bestelling. Houd er rekening mee dat het boeket comfortabel in de hand moet zijn, de hele dag vers moet blijven en geen vlekken op de jurk moet hebben. Trouwens, veel bruiden houden het liever als aandenken, in welk geval - zorg voor een duplicaat.

Stap 15

Raak niet in paniek als iets niet gaat zoals je wilde. Dit is tenslotte jouw bruiloft en het zal nog steeds de beste zijn!

Aanbevolen: