Hoe Om Gewicht Te Verliezen Voor De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Om Gewicht Te Verliezen Voor De Bruiloft
Hoe Om Gewicht Te Verliezen Voor De Bruiloft

Video: Hoe Om Gewicht Te Verliezen Voor De Bruiloft

Video: Hoe Om Gewicht Te Verliezen Voor De Bruiloft
Video: 16 TIPS OM SNEL u0026 MAKKELIJK AF TE VALLEN !! 2024, Mei
Anonim

Om zich zelfverzekerd te voelen op haar eigen bruiloft, moet de bruid in vorm zijn. U kunt een maand voor de plechtige gebeurtenis extra kilo's verliezen en uw figuur strakker maken.

Hoe om gewicht te verliezen voor de bruiloft
Hoe om gewicht te verliezen voor de bruiloft

instructies:

Stap 1

Als je serieus wilt afvallen voordat je gaat trouwen, begin het proces dan door over te stappen op een gezond dieet. Geef junkfood op: pittig, meel, vet, gebakken, gerookt, gepekeld en zoet. Zorg ervoor dat u zuivelproducten, ontbijtgranen, gekookt vlees, vis, groenten, fruit, kruiden, volkoren brood en noten in uw dieet opneemt.

Stap 2

Eet 5-6 keer per dag in kleine porties, eet 's ochtends fruit. Bak vis en vlees, kook, stoom. Om ervoor te zorgen dat je eten niet saai aanvoelt, kun je het op smaak brengen met natuurlijke kruiden. Bijvoorbeeld gember, nootmuskaat, oregano, kaneel. Zoet kan worden vervangen door gedroogd fruit en natuurlijke honing.

Stap 3

Drink 1-1,5 liter schoon, niet-koolzuurhoudend water per dag. Dit helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en gifstoffen en verzacht ook het hongergevoel.

Stap 4

Sportactiviteiten zullen u helpen om extra kilo's kwijt te raken. Als je niet genoeg tijd hebt om naar de sportschool te gaan, probeer dan zo vaak mogelijk te lopen, gebruik de lift niet, doe oefeningen, dans.

Stap 5

Je kunt je figuur strakker maken met wikkels. Klei-, zeewier-, honing- en azijnwraps helpen goed. Ze moeten meerdere keren per week worden gedaan, de eerste resultaten zijn zichtbaar na 3-4 procedures.

Stap 6

Een anti-cellulitis massage helpt je om slanker te worden, het verlost je van vetophopingen op de dijen en maakt het silhouet duidelijker. Om een zichtbaar effect te bereiken, is het noodzakelijk om een cursus van 12 procedures te ondergaan, die om de andere dag worden uitgevoerd.

Aanbevolen: