De Outfit Van De Bruidegom Op De Bruiloft

Inhoudsopgave:

De Outfit Van De Bruidegom Op De Bruiloft
De Outfit Van De Bruidegom Op De Bruiloft

Video: De Outfit Van De Bruidegom Op De Bruiloft

Video: De Outfit Van De Bruidegom Op De Bruiloft
Video: Openingsdans Leen en Jorn 2024, April
Anonim

Vaak in de drukte van de bruiloft, eindeloze zoektochten naar het perfecte beeld voor de bruid, denken de pasgetrouwden niet aan de outfit van de bruidegom. Deze kwestie is echter niet minder belangrijk dan de keuze van een trouwjurk, omdat de bruidegom er op dezelfde manier mooi uit moet zien. Bovendien ziet de bruid er nog spectaculairder uit tegen de achtergrond van de elegant geklede bruidegom.

De outfit van de bruidegom op de bruiloft
De outfit van de bruidegom op de bruiloft

Kostuum

De bruidegom mag de bruid niet overtreffen. Een man kan zijn verfijnde smaak benadrukken door een goed pak te kiezen. De klassieke stijl van een jas en broek, geselecteerd in overeenstemming met de figuur van de bruidegom, is het meest geschikt.

Het zwarte pak benadrukt de verfijning en stijl van de bruidegom. Een licht getailleerd zwart pak met een sneeuwwit overhemd en een modieuze donkere stropdas zal gunstig alle voordelen van een man demonstreren en gebreken verbergen. Hetzelfde kan gezegd worden over een grijs pak, het enige verschil is dat grijstinten er voordeliger uitzien op getailleerde jassen.

Wees heel voorzichtig bij het kiezen van een wit pak, want wit wordt als vrij moeilijk beschouwd. Het belangrijkste criterium bij het kiezen moet de stevigheid van het pak zijn, omdat: een witte outfit ziet er vaak een beetje goedkoop uit, dus je moet het materiaal zorgvuldig selecteren. Een vergelijkbare trouwjurk vereist dezelfde sneeuwwitte accessoires. Mannen met een donkere huidskleur kunnen zich crèmekleurige tinten veroorloven.

De kostuums van heldere, verzadigde kleuren zien er origineel uit, maar in dit geval moet de jurk van de bruid overeenkomen met het beeld van de bruidegom. Voor een jeugdige parmantige bruiloft zijn felblauwe, rode, groene, geruite jassen in combinatie met klassieke jeans geschikt.

Bruidegoms kiezen vaak voor smoking of rokkostuum. Een elegante smoking past perfect bij een avondbanket. Het is traditioneel zwart van kleur, maar er zijn ook blauwe of grijze opties. De slipjas heeft een taps toelopende voorkant en lange plooien aan de achterkant. Het is niet altijd gepast, dus beoordeel eerst de geschiktheid van het restaurant waar het feest zal plaatsvinden, vergelijkbaar met de jurk.

Shirt, schoenen, accessoires

Het belangrijkste geheim is dat elk overhemd in harmonie moet zijn met de kleur van het pak, licht en helder genoeg moet zijn. Een uitstekende keuze zou zijn witte, roze, lila tinten. Giftige bloemen moeten worden vermeden.

Voor donkere pakken zijn zwarte schoenen geschikt en voor lichte outfits lichte. Schoenen moeten klassiek zijn, zonder al te veel glans.

De stropdas moet een tint donkerder zijn dan het overhemd. In geen geval mogen de uiteinden van de stropdas losraken of te kort zijn. Een klassieke stropdas hoort tot aan de taille te gaan. Als je een trendy cropped stropdas hebt gekocht, knoop hem dan in een knoop en bevestig hem aan de kraag van je overhemd. Bij het kiezen van een stropdas moet men zich laten leiden door de kleuren die in de bruidsjurk van de bruid voorkomen.

Sommige mannen geven de voorkeur aan een vlinderdas. Vlinders met bevestigingsmiddelen zijn tegenwoordig erg populair, ze zijn comfortabel en praktisch. Ze kunnen zwart, wit of gekleurd zijn.

Voor de corsages van de bruidegom is het noodzakelijk om bloemen te kiezen die passen bij het boeket van de bruid. Het is beter als dezelfde bloemist zich bezighoudt met hun creatie.

Aanbevolen: