Huwelijksverjaardag Cadeaus

Huwelijksverjaardag Cadeaus
Huwelijksverjaardag Cadeaus

Video: Huwelijksverjaardag Cadeaus

Video: Huwelijksverjaardag Cadeaus
Video: FC de kampioenen S04E09 Het Jubileum 2024, April
Anonim

Het kiezen van een cadeau is een hoofdpijn voor de donor. U moet een dunne lijn houden tussen noodzaak en nutteloosheid, en ook de beste prijs kiezen voor uw presentatie, die u niet in uw zak zou steken, maar het geschenk niet te goedkoop zou maken. Niet iedereen heeft genoeg smaak en verbeeldingskracht om met enige verrassing te behagen. Maar ik wil niet in ieder geval iets geven, alleen niet met lege handen komen. Maar de keuze van een cadeau voor huwelijksjubilea wordt enigszins vereenvoudigd door het feit dat elke datum symbolisch is en voorziet in bepaalde geschenken.

Huwelijksverjaardag geschenken
Huwelijksverjaardag geschenken

Dus op de dag van de bruiloft, die trouwens een groene bruiloft wordt genoemd, kun je alles wat je nodig hebt in het huishouden in groene kleuren geven - van dollarbiljetten en malachietschelpen en eindigend met een bloem in een pot.

Traditioneel geven gasten voor een katoenen bruiloft (1 jaar) het textiel dat ze in het dagelijks leven nodig hebben: beddengoed, gordijnen, handdoeken, tafelkleden, kussens, servetten. Man en vrouw kunnen sets sexy lingerie uitwisselen, wat handig zal zijn voor een verscheidenheid aan intieme levens.

Voor een papieren bruiloft (2 jaar) kun je een fotoalbum doneren dat je met je eigen hand hebt gemaakt met behulp van de scrapbooktechniek, of een filigrane foto, een cartoon tekenen op geliefden of het bestellen bij een kunstenaar.

Voor een leren bruiloft (3 jaar) is het assortiment cadeaus uitgebreid. Je kunt de naam van de date zelf opzoeken en een portemonnee, een aktetas voor documenten, een riem, handschoenen en nog veel meer kopen voor het pasgetrouwde stel.

Voor een linnen of wassen bruiloft (4 jaar oud), geef gerust een linnen tafelkleed of sierkaarsen mee.

Voor een houten bruiloft (5 jaar oud) zoeken familieleden naar meubels en de rest van de gasten - voor houten interieurartikelen: beeldjes, dozen, enz.

Voor een gietijzeren bruiloft (6 jaar) worden passende schalen, kandelaars en tuingereedschap gepresenteerd.

Voor een koperen of wollen bruiloft (7 jaar) krijgen de gasten koperen schalen, kandelaars, beeldjes of wollen dekens en een deken aangeboden.

Voor een blikken of papaverbruiloft (8 jaar oud) helpen familieleden met reparaties in het huis van de echtgenoten en schenken vrienden dienbladen en ovenschalen.

Voor een faience-huwelijk (9 jaar) is de keuze van een geschenk uiterst eenvoudig: sets, vazen en beeldjes.

Voor het eerste serieuze jubileum - een roze of tinnen bruiloft (10 jaar oud), worden zoveel mogelijk rozen gepresenteerd. Bovendien kunnen het zowel snijbloemen en struiken zijn om in de tuin te planten, als schilderijen met hun afbeeldingen van rozen of esthetische interieurartikelen.

Wat je ook doneert, het is belangrijk hoe je je cadeau presenteert. Beknibbel niet op mooie verpakkingen of creatieve ontwerpen. Het zou leuk zijn om vooraf een intrige, een vrolijke verrassing, een ontroerende toespraak, een anekdote to the point of een sprankelende poëtische wens te bedenken. Het is heel goed mogelijk dat de helden van de dag zich niet zozeer het gedoneerde ding herinneren als wel de originaliteit van de presentatie.

Aanbevolen: