Hoe Feliciteer Je De Huiskamerleraar?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je De Huiskamerleraar?
Hoe Feliciteer Je De Huiskamerleraar?

Video: Hoe Feliciteer Je De Huiskamerleraar?

Video: Hoe Feliciteer Je De Huiskamerleraar?
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, Maart
Anonim

De klasleraar is een leraar die constant met kinderen communiceert, hun gewoonten, kennis en vaardigheden kent, niet alleen bezig is met lesgeven, maar ook met het opleiden van schoolkinderen. Aan de vooravond van Teacher's Day, aan de vooravond van de verjaardag of verjaardag van de klassenleraar, denken ouders na over hoe ze de leraar kunnen feliciteren, aan wie ze dankbaar zijn voor de aandacht en zorg voor hun kinderen.

Hoe de huiskamerleraar te feliciteren?
Hoe de huiskamerleraar te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Denk aan het creatieve deel van de felicitatie. Stel een gedicht samen waarin je de juf bedankt voor het werk en de opvoeding van de kinderen, een lied met warme woorden en complimenten. Of misschien zijn het scènes - grappige situaties uit het schoolleven?

Stap 2

Verzin interessante komische raadsels over elke leerling, en vraag tijdens het lesuur tijdens de vakantie alle aanwezigen - de leraar, ouders en kinderen. Je klasleraar moet raden over wie het raadsel gaat, en deze leerling zal de leraar na het raden een klein cadeautje of een bloem geven.

Stap 3

Als het om geschenken gaat, behoren leraren tot de categorie professionals die het vaakst snoep krijgen. Als je al hebt besloten om je klasleraar snoep te geven, laat het dan een boeket zijn of een originele compositie ervan: in de vorm van een pen - voor een Russische leraar, een tel- of rekenmachine - voor een wiskundige, een bal - voor een fysieke onderwijs leraar. Er zijn veel gedetailleerde masterclasses op internet waarmee je zo'n origineel cadeau kunt maken.

Stap 4

Als de ouders zijn overeengekomen om geld in te zamelen en het juiste ding te kopen, moet u letten op de items die nodig zijn in het dagelijks leven: geef keukenapparatuur (bijvoorbeeld een multicooker), borden (een set goede potten), een foto voor de hal, of een goede deken voor de slaapkamer.

Stap 5

In de laatste klas kan de klassenleraar, naast het hoofdgeschenk, een fotoboek krijgen - een collage van foto's van klasstudenten voor alle studiejaren. Hier kunt u ook foto's van verschillende evenementen en feestdagen opnemen. Je kunt van tevoren een fotosessie regelen over het onderwerp van je leraar (bijvoorbeeld beroemde schrijvers inhalen), goede wensen van studenten of aforismen toevoegen aan de foto's.

Aanbevolen: