Hoe Feliciteer Je Een Coach?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Coach?
Hoe Feliciteer Je Een Coach?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Coach?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Coach?
Video: Coach tips, coachen doe je zo, hoe kan ik mijn team motiveren, zie dit filmpje 2024, April
Anonim

Atleten danken hun prestaties aan één persoon: de coach. Het was dankzij hem dat ze hun hoogtepunt bereikten in de sport, en vaak in het leven. Voor veel atleten is een coach niet alleen een mentor, maar bijna een ouder, dus hem feliciteren met een vakantie, professioneel of persoonlijk, is de heilige plicht van de afdelingen.

Hoe feliciteer je een coach?
Hoe feliciteer je een coach?

Het is nodig

Gedichten, muziek, bloemen, cadeau, dieetproducten

instructies:

Stap 1

Gefeliciteerd met de vakantie zijn warme en oprechte woorden. Felicitaties zijn niet alleen mogelijk, maar moeten zelfs geassocieerd worden met zijn beroep, zelfs als je hem een gelukkige verjaardag of nieuwjaar wenst. Schrijf of zoek op internet naar gedichten die bij de gelegenheid passen. Als je alleen gedichten componeert, kun je op speelse wijze de strengheid en veeleisendheid van je mentor verslaan, maar de felicitaties moeten noodzakelijkerwijs woorden van dankbaarheid en warme wensen bevatten, bijvoorbeeld succes en veel kampioenen grootbrengen.

Stap 2

In het geval dat de coach je vriend, familielid of gewoon een hele goede kennis is, zouden de felicitaties er anders uit moeten zien. Zorg ervoor dat u zijn persoonlijkheidskenmerken vermeldt in uw toespraak. In dit geval kunnen wensen niet alleen betrekking hebben op zijn werkterrein, maar ook op zijn persoonlijke leven: wens hem liefde, gezondheid, voorspoed, loyale vrienden en vreugdevolle momenten.

Stap 3

Een felicitatie gaat meestal gepaard met een geschenk. Je moet geen snoep of alcohol aan een atleet geven - als een persoon een gezonde levensstijl leidt, zal dit alles gewoon onnodig in de schappen liggen. Zorg ervoor dat je een boeket cadeau doet aan de vrouwelijke trainer. Alleen bloemen die je moet kiezen of haar favoriet (als je dit weet) of die niet te veel ruiken, omdat ze allergisch kan zijn. Alles wat nodig is, kan een geschenk zijn. Als je niet weet wat je coach cadeau wil doen, geef hem dan een strippenning, beker, certificaat of T-shirt met het opschrift bijvoorbeeld "aan de beste coach", "voor de moed bij het opvoeden de ploeg", enz.

Stap 4

Een lied kan een originele felicitatie voor de coach worden. Je kunt het nummer voor de training zelf met het hele team uitvoeren, of je kunt het op de radio bestellen en tijdens de training dit kanaal aanzetten. Je mentor zal ook blij zijn om felicitaties in de krant te zien. Je hoeft alleen maar het gedicht in de editie te plaatsen die de coach voorleest.

Stap 5

Als je team de kwaliteiten heeft om een acteur te worden, speel dan een kort toneelstuk op voor je coach. Laat een van jullie optreden als de trainer die de training leidt. Overdrijf een beetje zijn strengheid en veeleisendheid, en speel zelf de rol van onhandige en middelmatige atleten. Speel met humor en feliciteer je "coach", betrap jezelf op het einde en overhandig een geschenk aan een echte mentor.

Stap 6

Organiseer een sportfeestje na je training. Sla op natuurlijke sap, caloriearme voedingsmiddelen die je nodig hebt om te eten. Dek de kleedkamertafel en nodig je mentor uit. Hij zal blij zijn dat het team de vakantie onthoudt, maar tegelijkertijd de voorschriften niet schendt.

Aanbevolen: