Hoe Breng Je Het Nieuwjaarsweekend Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwjaarsweekend Door?
Hoe Breng Je Het Nieuwjaarsweekend Door?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwjaarsweekend Door?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwjaarsweekend Door?
Video: Hoe Oud en Nieuw hoort te zijn!!! cracklingkaars 2024, April
Anonim

Het nieuwe jaar is aangebroken en een reeks weekenden nadert. Je wordt 's middags 1 januari wakker en denkt na over wat je met jezelf kunt doen, behalve het eten van vakantielekkernijen, het kijken naar nieuwjaarslichten en het onthouden van de gepresenteerde presentaties. Hieronder een aantal tips waar je bij volledige uitzichtloosheid met ideeën voor een nieuwjaarsweekend terecht kunt.

Hoe breng je het nieuwjaarsweekend door?
Hoe breng je het nieuwjaarsweekend door?

instructies:

Stap 1

Het is tijd om in vorm te komen na de vakantietraktaties, dus trek je trainingspak aan en ga brutaal op pad om de besneeuwde bergen in je park te bedwingen. Nu hoef je zelfs geen wintersportuitrusting meer bij je te hebben, zoals ski's, sleeën, snowboards, enz., want vindingrijke distributeurs hebben zich al sinds de ochtend van 1 januari bij de populairste en meest geschikte glijbanen neergestreken. Te huur voor een uur of meerdere uren, wordt u voorzien van de meest noodzakelijke dingen, inclusief het ski-item zelf en de uitrusting ervoor. Zo wordt sleeën stilaan verleden tijd - ze werden vervangen door tubing - opblaasbare sleden. Het huren van een slang, die plaats biedt aan twee personen tegelijk, kost 250 - 300 roebel per uur.

Stap 2

Bij mooi sneeuwweer organiseer je een heuse ijsgevecht in je tuin of park. Het is beter dan om de gasten heen te lopen, ze uit te nodigen in de frisse lucht, in twee teams te splitsen en sneeuwbarricades op te richten. Achter de witte muur kun je sneeuwballen schieten op het "vijandige" object en zelf de sneeuwballen van het andere team ontwijken. Dergelijke spellen zullen zowel volwassenen als kinderen veel plezierige minuten opleveren. Kleed je warm aan en pauzeer om op te warmen met hete thee of glühwein in een nabijgelegen café. Maak er een regel van om het weekend van het nieuwe jaar in zulke sneeuwspelletjes door te brengen. Laat nu de volgende familie - je kennissen die je hebt uitgenodigd voor je spel - hun eigen versie van winterspelen bedenken en ter plekke de regels voor de volgende dag bekendmaken.

Stap 3

In de winter zijn de steden van Rusland ongewoon mooi. Nu is het tijd om kennis te maken met hun bezienswaardigheden. Het is niet nodig om een tour naar de steden van de Gouden Ring te kopen, je kunt ook zelf een route maken. Je kunt met de trein of auto door de dichtstbijzijnde regio van Moskou reizen, eekhoorns in het bos zien, foto's maken met enorme kegels in de sneeuw en lokale bezienswaardigheden bezoeken.

Aanbevolen: