Hoe Kom Je In Vietnam

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je In Vietnam
Hoe Kom Je In Vietnam

Video: Hoe Kom Je In Vietnam

Video: Hoe Kom Je In Vietnam
Video: 🆕 Vietnam update : reopening of Saigon 2024, Mei
Anonim

Om naar Vietnam te komen, moet je een vliegticket kopen en ervoor zorgen dat je buitenlandse paspoort niet eerder verloopt dan drie maanden vanaf het moment dat je het land verlaat. Russen die minder dan 15 dagen in Vietnam aankomen, krijgen mogelijk geen visum.

Hoe kom je in Vietnam
Hoe kom je in Vietnam

instructies:

Stap 1

Reis naar de grootste stad van Vietnam, Ho Chi Minh-stad. Het ligt in het zuiden van het land. Daar worden non-stop vluchten uitgevoerd door Transaero, de ticketprijs is zeer aantrekkelijk, de vliegtijd is 9 uur en 30 minuten. Japan Airlines Company, Aerosvit Airlines, Cathay Pacific Airways, Korean Air, Vietnam Airlines, Air France bieden vluchten aan met één vluchtverbinding, reistijd vanaf 13 uur of meer.

Stap 2

Boek een vlucht van Moskou naar de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. Non-stopvluchten daar worden alleen uitgevoerd door Aeroflot-vliegtuigen, de vliegtijd is 9 uur en 5 minuten en de ticketprijs is een van de laagste. Vluchten met één tussenstop worden aangeboden door Hong Kong Airlines Ltd, Korean Air, LOT - Polish Airlines, Japan Airlines Company, Cathay Pacific Airways, reistijd, inclusief wachten op de tussenliggende luchthaven, is vanaf 12 uur. Er is ook een mogelijkheid om met twee tussenlandingen naar Hanoi te vliegen, bijvoorbeeld door China Southern Airlines, Scandinavian Airlines, AllItalia, maar dit is buitengewoon onhandig, zo'n reis duurt meer dan een dag, en meer dan de helft van de tijd zal worden besteed aan het wachten op de vluchtverbinding.

Stap 3

Plan een route naar Vietnam via het eiland Hainan. Dit is het grondgebied van China, maar burgers van de Russische Federatie die naar Hainan vliegen en het vasteland van China niet bezoeken, hebben geen visum nodig. Het is beter om naar het administratieve centrum van Haikou te vliegen (en niet naar Sanya - het resortcentrum). U kunt er maar met één tussenstop komen, bijvoorbeeld met China Southern Airlines, Hainan Airlines of Hong Kong Airlines. Koop in de haven van Haikou een kaartje voor een motorschip naar de haven van Ha Long, gelegen in de gelijknamige baai. Vanuit deze stad is Hanoi met de bus of taxi in 3,5 uur te bereiken.

Aanbevolen: