Hoe Ontwerp Je Een Jubileumalbum

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Jubileumalbum
Hoe Ontwerp Je Een Jubileumalbum

Video: Hoe Ontwerp Je Een Jubileumalbum

Video: Hoe Ontwerp Je Een Jubileumalbum
Video: Ever Meulen over het ontwerpen van vinyl album covers 2024, April
Anonim

De meest vluchtige en onvervangbare in het leven van een persoon zijn zijn jaren. Het lijkt erop dat gisteren pas het volwassen worden werd gevierd, en vandaag is de verjaardag 25. Pas onlangs vierden ze de datum van de bruiloft, en vandaag de eerste parel 30, en dan de gouden 50. Er zijn veel jubilea onderweg van het leven en het maakt niet uit of je 20, 30 of 50 bent, het is belangrijk dat je leeft, dat je een waardig leven hebt geleid, dat je onvergetelijke momenten in je geheugen hebt die gewoon bewaard moeten blijven voor je kleinkinderen en andere familieleden. Hoe het te doen, en alles is heel eenvoudig, het is voldoende om al deze momenten samen te verzamelen en je eigen album te maken.

Hoe ontwerp je een jubileumalbum
Hoe ontwerp je een jubileumalbum

instructies:

Stap 1

Ieder van jullie herinnert zich vast de prachtige trouw- en jubileumalbums van je ouders, grootouders, albums met de helderste, meest indrukwekkende en de beste foto's van hun hele leven, in een fluwelen omslag, met snijbloemen van ansichtkaarten, met ritselend calqueerpapier tussen de Pagina's. Waarom doe je niet hetzelfde en begin je met het maken van je eigen jubileumalbum of album voor de held van de dag (vriend, ouders, etc.)?

Stap 2

Verzamel allerlei soorten foto's uit de kindertijd. Dit zijn de eerste stapjes, en foto's in luiers, dit gaat naar de eerste klas en naar de universiteit, dit is een bruiloft en verjaardagen, dit zijn feestjes met vrienden en het volgende nieuwe jaar, dit is de geboorte van kinderen en wandelen met hen, dit is werk en rust gedurende het hele leven. Onthoud - het belangrijkste hier is herinneringen, hoe grappiger en interessanter de foto's voor het album, hoe helderder de herinneringen, gevoelens en emoties.

Stap 3

Verzin een beetje humoristisch vers voor elke specifieke reeks foto's. Als je niet goed bent in het schrijven van poëzie, kun je de hulp van professionals gebruiken of ze voor de een of andere gelegenheid van internet halen.

Stap 4

Selecteer het type fotoalbum. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met het aantal pagina's, al dan niet aangevuld met foto's, het is belangrijk om rekening te houden met het fabricagemateriaal, formaat, type pagina's (magnetisch, karton, etc.), bijlage van foto's en andere nuances.

Stap 5

Lijm of bevestig foto's aan het album volgens vleermuizen en gebeurtenissen vanaf de geboorte tot het huidige jubileum.

Stap 6

Versier je album door stickers, uitsnijdingen of memorabilia die jij of de persoon die het viert (afhankelijk van voor wie het album is gemaakt) aan je foto's toe te voegen, toe te voegen. Dit kunnen kindertekeningen zijn, een knipsel uit een recept, een herbarium (de eerste gedoneerde bloem), kaartjes voor een reis, knutselen, etc.

Stap 7

Kleur de album(s) met viltstiften, aquarellen, kralen of andere versieringen om een soort persoonlijkheid en verfijning aan het onderwerp te geven.

Stel je voor, creëer, improviseer en je zult slagen.

Aanbevolen: