Hoe Vier Je 9 Mei?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 9 Mei?
Hoe Vier Je 9 Mei?

Video: Hoe Vier Je 9 Mei?

Video: Hoe Vier Je 9 Mei?
Video: Hoe Lyk Jou Kroon? || 9 Mei 2021 2024, Mei
Anonim

9 mei is niet alleen een vrije dag midden in de lente, waardoor je tijd kunt doorbrengen in de natuur, maar ook de Grote Dag van de Overwinning. Het is het verschil van deze dag met alle andere dat bepalend zou moeten zijn bij de beslissing om het te vieren.

Hoe vier je 9 mei?
Hoe vier je 9 mei?

instructies:

Stap 1

Breng de vakantie op 9 mei door met vrienden in de natuur. Je kunt naar de datsja, naar een landhuis of gewoon picknicken in de buurt van de stad. Het programma van de vakantie kan barbecue of kebab, vissen, sportspellen zoals volleybal, vriendschappelijke wedstrijden en wedstrijden omvatten. De belangrijkste beperkingen van een dergelijk tijdverdrijf kunnen slecht weer of onweer zijn.

Stap 2

Ga op reis, vakanties maken een korte reis mogelijk. Je kunt een van de steden van de Gouden Ring van Rusland bezoeken, naar grote steden gaan, bijvoorbeeld Kazan of St. Petersburg. Als uw budget in deze periode geen ernstige verspilling is, kunt u buiten de stad naar de dichtstbijzijnde stoeterij gaan en paardrijlessen nemen.

Stap 3

Vind de contacten van de Veteranenraad van uw stad en bied proactieve hulp aan. Je kunt ook vrienden aantrekken. Uw hulp is nodig bij het organiseren van speciale evenementen, het inrichten van feestzalen, het feliciteren van veteranen, het inpakken van cadeaus voor hen en nog veel meer. Hoogstwaarschijnlijk zal de hulp die u biedt puur mechanisch van aard zijn, maar wees gerust: het is echt van onschatbare waarde.

Stap 4

Ontdek op welke pleinen van de stad de massale vieringen zullen worden gehouden. Koop bloemen en ga daar rechtdoor. Geef bloemen aan de veteranen die je ontmoet en feliciteer ze met Victory Day. Sluit de avond af met het kijken naar het feestelijke vuurwerk, dat in alle steden van Rusland wordt gehouden.

Stap 5

Verzamel vrienden thuis. Als er onder de familieleden van uw kennissen veteranen zijn van de Grote Patriottische Oorlog, nodig hen dan ook uit. Bereid een feestelijke tafel of gewone boekweitpap met gestoofd vlees. Vergeet de frontlinie 100 gram niet. Feliciteer veteranen, kijk films over de oorlog, maar probeer ouderen niet emotioneel te overweldigen. Je leert veel interessante dingen over die tijd, wie weet heb je volgend jaar geen kans meer om deze verhalen te horen.

Aanbevolen: