Zo Vier Je 9 Mei Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je 9 Mei Met Kinderen
Zo Vier Je 9 Mei Met Kinderen

Video: Zo Vier Je 9 Mei Met Kinderen

Video: Zo Vier Je 9 Mei Met Kinderen
Video: Kinderen voor Kinderen - Pasapas (Officiële Koningsspelen videoclip) 2024, April
Anonim

Er zijn veel officiële feestdagen in het jaar: Nieuwjaar, 8 maart, 23 februari, Onafhankelijkheidsdag, enz. De meeste van hen worden gevierd in de familiekring. Hoe kun je Victory Day vieren met je kinderen? Er zijn veel opties. Het is immers warm buiten het raam en je kunt overal naar toe.

Zo vier je 9 mei met kinderen
Zo vier je 9 mei met kinderen

instructies:

Stap 1

Ga met het hele gezin naar de parade van de Grote Overwinningsdag. Kinderen zullen zeker genieten van de show van militair materieel en de marcherende soldaten. Dan kun je je vermaken tijdens het concert. En als je moe wordt, ga dan uit eten in een café. Op vakantie kunt u een dag de huishoudelijke taken vergeten en genieten van heerlijk eten op een rustige en gezellige plek.

Stap 2

Of, omgekeerd, ga weg van het gebruikelijke scenario. In plaats van het standaard feest en het kijken naar de parade op tv, ga je naar de natuur. Neem vlees, groenten en grill mee. Verwen de kinderen met een heerlijke barbecue en kook veldpap. Breng uw sportuitrusting mee om uw vakantie actief en interessant te houden. Leg de kinderen zeker uit wat deze vakantie is, als ze het nog niet weten. Duik niet te diep in historische data en feiten. Vertel ze een miniverhaal over een oorlog met een happy end. Kinderen moeten weten wie ze moeten bedanken voor het leven in vrede en rust.

Stap 3

Bezoek je grootouders. Als ze veteranen zijn, is dit een prachtige gelegenheid om hen te feliciteren met de vakantie. Geef de veteraan een souvenirflesje. En maak je grootmoeder blij met de kaarten die de kinderen aan de vooravond van Victory Day met hun eigen handen maakten. Wat hebben je ouders nog meer nodig op een dag als deze? Alleen zodat dierbaren dichtbij zijn. Inderdaad, ter wille van hun nakomelingen riskeerden ze hun leven en gingen koppig naar de overwinning.

Stap 4

Nodig vrienden uit om je te bezoeken. Organiseer een thema-avond. Versier de kamer in de geest van de USSR, kook oorlogsgerechten, versier de tafel met rode anjers en St. George-linten. Bekijk oude films over de oorlog en trek kinderen aan om ze te bekijken, zodat ze al op jonge leeftijd de geschiedenis van hun land kennen en opgroeien als patriotten.

Stap 5

Als u de veteranen wilt feliciteren met Victory Day, kunt u de kinderen de bloemen overhandigen tijdens de parade. Oude mensen zijn ongelooflijk blij om te zien hoe de nieuwe generatie hun prestatie respecteert. Of bezoek een veteraan en presenteer een klein cadeautje, in ieder geval bloemen. Mensen op pensioengerechtigde leeftijd zijn immers zo gebrekkig in communicatie, en ze zijn blij met elke gast in hun huis. Zoek de dichtstbijzijnde adressen van veteranen op bij het districtskantoor van sociale zekerheid en behaag ze met uw aandacht.

Aanbevolen: