Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Kinderen

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Kinderen
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Kinderen

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Kinderen

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Kinderen
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een vakantie van de kindertijd, waar wonderen en wensen uitkomen. Natuurlijk wil elke ouder hun kind een sprookje geven met een echte kerstman en Snegurochka. En kies ook een cadeau waar een jongen of meisje stiekem van droomt. Hoe kun je de magische wereld op oudejaarsavond nabootsen voor een beetje zenuwachtigheid? Hoe kinderen thuis te vermaken zonder animators?

Zo vier je het nieuwe jaar met kinderen
Zo vier je het nieuwe jaar met kinderen

Natuurlijk is de beste optie voor kinderen om plezier te hebben een groot aantal van hen. Als je vrienden met kinderen hebt, is het beter om af te spreken om het nieuwe jaar samen te vieren en voor de kinderen een werkelijk betoverende show te regelen met wedstrijden en zoektochten naar de kerstman. Dit is allemaal goed te doen: je hoeft alleen maar je fantasie te tonen.

De eerste wedstrijd voor een nieuwjaarsfeest voor kinderen is een quiz over de kennis van tekenfilms met een winters thema. Welk liedje zong je moeder bijvoorbeeld uit de tekenfilm "Prostokvashino" voor het nieuwe jaar? Wat is de naam van de tekenfilm, waarin de hoofdpersonen mammoet, luiaard, tijger en sabeltandeekhoorn zijn? Voor elk goed antwoord verdient het kind een fiche (het kan uit gekleurd papier worden geknipt in de vorm van een cirkel). Wie, volgens de resultaten van de competitie, de meeste tokens heeft, heeft gewonnen. De winnaar heeft recht op de hoofdprijs, de rest - troost in de vorm van snoep of lolly's.

Het tweede entertainment voor kinderen voor het nieuwe jaar wordt een mini-zoektocht die ouders zelf bedenken. Wat is het? Kinderen, die de sporen volgen (dit kunnen sporen zijn van zowel dieren als mensen), vinden taken die moeten worden voltooid en raden de letters van het hoofdwoord. Voor het winterthema kan het woord weer worden gemunt. Het aantal letters in het hoofdwoord moet overeenkomen met het aantal taken in de zoektocht. In het woord "boom" zijn er bijvoorbeeld 4 letters, wat betekent dat kinderen 4 taken moeten bedenken, waarbij ze in de eerste test de letter "E" moeten raden, in de tweede "L", enz. De vragen van de taken zelf kunnen verschillen en zijn afhankelijk van de leeftijd van het kind. Ze kunnen ook worden getekend voor een beter begrip. Zodra het kind geraden heeft om welke letter het gaat, legt hij het met een magneet op de koelkast. Na de tweede taak verschijnt er een andere letter enzovoort totdat een woord is verkregen.

Na een intellectueel spel kunnen kinderen vermaakt worden met een danswedstrijd. Het zal erin bestaan dat de kinderen een grote cirkel vormen en op verschillende melodieën van winterliederen zullen ze deze of gene dans beginnen uit te voeren. Voor de wedstrijd moeten ouders verschillende liedjes op een winterthema knippen met een tempo variërend van langzaam tot snel. Het kind dat zorgvuldig alle soorten dansen heeft uitgevoerd, wint. Vergeet natuurlijk de prijzen niet na elke wedstrijd.

U kunt nog veel meer wedstrijden bedenken om uw kinderen een feestelijke stemming te geven. Toegegeven, dit zal tijd, verlangen en verbeeldingskracht vergen.

Aanbevolen: