Wie Komt Er Naar Het Dobrofest-festival?

Wie Komt Er Naar Het Dobrofest-festival?
Wie Komt Er Naar Het Dobrofest-festival?

Video: Wie Komt Er Naar Het Dobrofest-festival?

Video: Wie Komt Er Naar Het Dobrofest-festival?
Video: Lumen- Государство. Доброфест 2019. FanZone Video. 13.07.2019 2024, Mei
Anonim

Dobrofest is een van de grootste entertainmentfestivals, die sinds 2010 wordt gehouden in de regio Yaroslavl. In 2012 vindt het plaats van 29 juni tot 1 juli en zullen enkele tientallen beroemde muzikanten uit Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland op het hoofdpodium staan.

Wie komt er naar het Dobrofest-festival?
Wie komt er naar het Dobrofest-festival?

Op het komende "festival van goede rock" zal het publiek muziek uit verschillende stijlen horen. Onder de deelnemers zijn de Lumen-groep, die alternatieve en punkrock in hun muziek combineert, de ska-groepen Distemper en Elysium, de Noize MC freestyler, de Pilot-groep, de SLOT en AMATORY heavy rock-vertegenwoordigers, en Radio Chacha - soloproject van de leider van de Moskouse groep "NAIV".

Traditionele punkrock op het hoofdpodium wordt gepresenteerd door bekende bands als "Brigade Contract", "The King and the Jester", "Cockroaches", post-punk - "Kukryniksy", "Rockets from Russia", Cosmic Latte, FPG, poppunk - "Speelgoed".

De uitvoering van "Semantic Hallucinations", balancerend in hun geluid, geen grens aan traditionele rock- en punkmuziek, kan niet zonder een soloproject ROTOFF - basgitarist van de groep Nikolai Rotov.

Een speciale opwinding van het publiek werd veroorzaakt door de verwachting van de uitvoering van het nationale erfgoed van Wit-Rusland - de band "Lyapis Trubetskoy", die op de golf van de laatste drie albums een nieuwe ontwikkelingsronde ontving: van een parodie op popmuziek tot een acuut sociale satire.

De jonge groep Louna, onder leiding van zanger Lusine "Lu" Gevorkyan, zal ook maatschappelijke thema's ontwikkelen op het festival. De vrouwelijke vocalen op Dobrofest zullen ook worden uitgevoerd in het kader van het optreden van de relatief jonge, maar toch al zeer professionele groep Madam Wong, evenals het zeer jonge, maar niet minder aantrekkelijke pop-rockproject "Both Two".

Alternatieve muziek op Dobrofest wordt gepresenteerd door Animal Jaz en Klyuchi, wiens stijl steeds vaker "urban romanticism" wordt genoemd, folk-punkrockers "Troll oppressed spruce", evenals een hele reeks veelbelovende jonge bands: Plastika, Time-out "," Fly "," Mommy Band "," Murakami "en internetster Vasya Oblomov.

Volgens de resultaten van de stemming, die zal duren tot 31 mei 2012, zal de samenstelling van 15 muziekteams worden bepaald, die zullen optreden op het alternatieve podium van het festival. Volgens de informatie die op de officiële website van Dobrofest is gepubliceerd, zal het organisatiecomité van het evenement naast hen nog 15 andere teams selecteren.

Aanbevolen: