Huwelijksverjaardag 10 Jaar - Roze Bruiloft

Huwelijksverjaardag 10 Jaar - Roze Bruiloft
Huwelijksverjaardag 10 Jaar - Roze Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 10 Jaar - Roze Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 10 Jaar - Roze Bruiloft
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, April
Anonim

Na 10 jaar huwelijk wordt de oorspronkelijke vurige passie omgevormd tot een complexe versmelting van gevoelens en morele verplichtingen: genegenheid, gewoonte, vriendschap, steun en ondersteuning, gezamenlijke zorg voor kinderen, het overwinnen van moeilijkheden en natuurlijk wijze liefde. Het symbool van het 10-jarig jubileum is een geurige en mooie roos, zacht blik en zonnig barnsteen. Het is tijd om uit de dagelijkse plichten en routine te stappen en je voor minstens een week in romantiek te storten.

Huwelijksverjaardag 10 jaar - Roze bruiloft
Huwelijksverjaardag 10 jaar - Roze bruiloft

Het beste cadeau dat echtgenoten elkaar voor het jubileum kunnen geven, is een toeristische reis naar de zeeën en oceanen, naar een eiland of naar beschaafd Europa: Venetië met rondvaarten op gondels en serenades, Amsterdam, Barcelona, Praag of Parijs.

Van de trouwborden die tot ons zijn gekomen, blijft er maar één over: een theelepel of desserttinnenlepel die van tevoren voor de gelegenheid is bewaard, moet in een tas of zak worden gedaan en de hele dag en 's nachts voor het slapengaan worden gedragen, leg het onder het kussen.

Het wordt aanbevolen om het huwelijksbed van de helden te bedekken met roze beddengoed of het te bestrooien met rozenblaadjes en lichte geurkaarsen.

Over het algemeen kunnen rozen en roze, die de tederheid en schroom van relaties symboliseren, op deze dag niet veel zijn. Daarom is de zaal voor het feestelijke banket rijkelijk versierd met romantische parafernalia, de helden van de dag gunnen zichzelf deze frivole kleur in hun kleding, nou ja, de gasten blijven niet achter. Als de echtgenoot onder geen enkel voorwendsel een roze overhemd wil dragen, kan een compromis worden gevonden in de vorm van een roze hoofddoek die uit de borstzak van zijn jasje steekt of een levende roos in het knoopsgat. En het is genoeg voor een vrouw om haar haar te versieren met verse bloemen.

Het is het beste om het feest over te brengen naar de boezem van de natuur, niet ver van een stuwmeer en, idealiter, een bootstation, zodat je een boottocht kunt maken. Indien mogelijk is het niet overbodig om een decorateur, fotograaf en presentator uit te nodigen bij het programma en de wedstrijden. En als je echt chic bent, zorg dan voor livemuziek, in ieder geval in de persoon van een of andere muzikale gast en klim in een mand in een heteluchtballon.

Het is gebruikelijk om kip, kalkoen met rozensaus, rozenwijn, thee met rozenknoppen, fruit, cake met roomrozen te serveren.

Gasten moeten een verantwoordelijke houding aannemen bij de keuze van een presentatie, deze moet passen bij het evenement: verfijnd en mooi zijn. Je kunt een afbeelding of een icoon van de heilige Petrus en Fevronia - patroons van familie en huwelijk met kralen vooraf borduren, er een mooie lijst voor kopen; of koop een schilderachtig landschap met barnsteen; interessante items voor interieurdecoratie gemaakt van tin, barnsteen zijn geschikt; of vervalste rozen en verse bloemen.

Aanbevolen: