Hoe De Archeologendag Te Feliciteren?

Hoe De Archeologendag Te Feliciteren?
Hoe De Archeologendag Te Feliciteren?

Video: Hoe De Archeologendag Te Feliciteren?

Video: Hoe De Archeologendag Te Feliciteren?
Video: Jeugdige archeologen doen opgravingen bij huiswierde 2024, Mei
Anonim

Op 15 augustus vieren archeologen hun beroepsvakantie. Dit is een belangrijke gebeurtenis waarmee we moeten feliciteren. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe feliciteer je de Archeologendag?
Hoe feliciteer je de Archeologendag?

Ontdek wat uw collega-archeoloog dit jaar heeft bereikt. Misschien ontdekte hij afzettingen van zeldzame fossielen, begon hij uitgebreide opgravingen en studies van alle plaatsen. Feliciteer hem met zijn successen en wens niet tevreden te zijn met wat al is bereikt.

Probeer iets origineels te doen. Zoek uit waar de archeoloog aan het opgraven is, en kom daar van tevoren, dat kan met een groot bedrijf. Verras hem met gejuich en felicitaties. Open de champagne en hef het glas op de hardwerkende werker en zijn collega's.

U kunt uw felicitaties nog interessanter maken. Om dit te doen, plaatst u het geschenk in een doos en begraaft u het ondiep op de werkplek. Probeer te onderhandelen met je superieuren zodat ze de archeoloog informeren over een zogenaamd belangrijk item waarvan het gerucht gaat dat het op een bepaalde plaats in de grond ligt. Als hij begint te graven, zal hij verrast zijn om je geschenk te vinden.

Geef de archeoloog samen met het geschenk een ansichtkaart of feliciteer uzelf met uw professionele vakantie. Druk allereerst uw bewondering uit voor het doorzettingsvermogen en het harde werk van de persoon, voor het feit dat hij, zonder zichzelf te sparen, zulke complexe opgravingen uitvoert. Wens de archeoloog dan verder succes met zijn werk, zodat het altijd vruchten afwerpt en musea het gevonden antiek graag in hun collectie opnemen. Zeg dat je heel trots bent op je vriend, die letterlijk geschiedenis schrijft door verschillende antiek te vinden. Zorg ervoor dat u gezondheid en een lang leven wenst, zodat uw kracht nooit op het werk blijft en elke dag herinnerd zal worden voor iets speciaals.

Geef thuis een klein feestje ter ere van de archeoloog. Vraag je vriend om te vertellen over zijn grootste en meest interessante vondsten, om de gevonden voorwerpen te laten zien. Laat hem voelen hoe dicht mensen hem respecteren en in succes geloven.

Aanbevolen: