Welke Kindercadeaus Zijn Nu Populair?

Inhoudsopgave:

Welke Kindercadeaus Zijn Nu Populair?
Welke Kindercadeaus Zijn Nu Populair?

Video: Welke Kindercadeaus Zijn Nu Populair?

Video: Welke Kindercadeaus Zijn Nu Populair?
Video: De Laatste Pop op Aarde/ Hoe Word Ik Populair? 2024, Mei
Anonim

Vandaag zal het niet moeilijk zijn om een cadeau voor een kind te kiezen. De markt is verzadigd met kinderartikelen. Hiervan kunnen de meest populaire worden geïdentificeerd. Hiervoor is het de moeite waard om geschenken voor meisjes en jongens te scheiden.

Welke kindercadeaus zijn nu populair?
Welke kindercadeaus zijn nu populair?

Meest populaire cadeaus voor meisjes

Enkele van de meest populaire aankopen voor meisjes zijn muziekpoppen en knuffels. Tegenwoordig kun je interessant speelgoed voor je kind kopen, zoals een babypop, die je kunt voeden, baden, een luier verschonen en in een pot doen.

Deze pop kan ook huilen, lachen, verschillende zinnen zeggen, bijvoorbeeld "Mam!", "Ik wil eten!", "Laten we spelen!" enz.

Momenteel erg populair zijn interactief speelgoed dat zichzelf kan bewegen, geluid kan maken, bijvoorbeeld als een konijn snuift, met zijn ogen knippert. Kinderen zijn dol op zulke cadeaus. Radiografisch bestuurbaar speelgoed geeft er niet voor toe - honden, dinosaurussen, enz.

Vaak vragen meisjes om verschillende accessoires voor hun favoriete poppen als cadeau - kinderwagens, huizen, kinderbedjes, kluisjes. Je kunt een keuken voor poppen volledig uitrusten met een theepot, een broodrooster, een fornuis en alles wat in een moderne keuken staat. De volgende in populariteit is de kinderschoonheidssalon voor meisjes vanaf 4 jaar. Dit is een kaptafel met diverse accessoires: elastiekjes, kammen, haarspelden, speelgoedfondants, oogschaduws, parfums, etc.

Kappers- of doktersbabykits worden met ongeveer dezelfde frequentie gekocht.

Meest populaire cadeaus voor jongens

Als je een cadeau voor een jongen moet kopen, onthoud dan dat de meest populaire cadeaus voor hen radiografisch bestuurbaar speelgoed zijn - auto's, vliegtuigen, helikopters, schepen en zelfs haaien. Natuurlijk zullen auto's veiliger zijn dan helikopters.

Heel vaak wordt een spoorlijn gekocht als cadeau voor jongens, vooral met allerlei soorten beklimmingen en bochten, maar ook met allerlei constructeurs. Vervolgens, in termen van populariteit, is het de moeite waard om de transformatoren te benadrukken die geliefd zijn bij de jongens, die conventioneel of radiografisch bestuurbaar zijn. Het is noodzakelijk om grote auto's een naam te geven. Deze omvatten verschillende betonmixers, brandweerwagens, vuilniswagens, allerlei tractoren, bestelwagens, autokranen. Onder hen zijn er die waar de deuren opengaan, de carrosserie achterover leunt, een speelgoedset voor autoreparatie is bevestigd.

Trouwens, kinderreparatiewerkplaatsen, een tafel met verschillende gereedschappen, zijn niet minder populair. Natuurlijk moeten speelgoedwapens worden opgemerkt. Je kunt modellen met geluid en licht kopen, en lichtzwaarden en waterpistolen. Er zijn veel soorten.

Aanbevolen: